Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Viop XLIV

90 ların pop kaset furyasında ilk golü yemiştim...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Şimdi sağlam alıp kağıdın dengesini bozmayın lütfen[emoji16][emoji16] ikimiz kapisiriz...
     Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    sn. Pis7li yazınızı göremedim,özelden yazın mümkünse.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Galiba ilk hisse senedimi 1994 yılı cıvarında almıştım.
    Elimde patlayanlar altta,Raksevin koleksiyon değeri var.

raksev iyi hatırlıyorum.. koniteks operasyon yapan ekip bütün malı topladılar piyasadan, çevrelerindeki herkese aldırdılar, ama satmak yasak kaydıyla aldırdılar.. konitex bire 5-6 yaptı, ama mal taşıyanlar huzursuzlanıyordu, karı cebe atmak isteyen çakallar vardı

bunun üzerine koniteksleri teminat gösterip raksev yapmaya başladılar, gelebi aldılar, bire 3 yaptı raksev.. şirketin patronu yüzde 20 daha satacağını açıkladı- imtiyaz falan yoktu, alın şirket sizin olsun dedi resmen.. zpk izni gelince tabana kadar verdi, bizimkiler karşıladı, tekrar verdi yine verdi, her veriş tabana kadar yüzde 20 hisseyi o gün verdi.. sonra zaten borsa da bozulmaya başlamıştı, iki hisse de kül oldu gitti

sn. Pis7li yazınızı göremedim,özelden yazın mümkünse.
    şefim özelden yazdım.104 dönümlük iç edilen arsanın kapıda var. şirket ismi vermedim özellikle.ama önemliyse şirket adı özelden vereyim.sonuçta resmi kap haberi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    raksev iyi hatırlıyorum.. koniteks operasyon yapan ekip bütün malı topladılar piyasadan, çevrelerindeki herkese aldırdılar, ama satmak yasak kaydıyla aldırdılar.. konitex bire 5-6 yaptı, ama mal taşıyanlar huzursuzlanıyordu, karı cebe atmak isteyen çakallar vardı

bunun üzerine koniteksleri teminat gösterip raksev yapmaya başladılar, gelebi aldılar, bire 3 yaptı raksev.. şirketin patronu yüzde 20 daha satacağını açıkladı- imtiyaz falan yoktu, alın şirket sizin olsun dedi resmen.. zpk izni gelince tabana kadar verdi, bizimkiler karşıladı, tekrar verdi yine verdi, her veriş tabana kadar yüzde 20 hisseyi o gün verdi.. sonra zaten borsa da bozulmaya başlamıştı, iki hisse de kül oldu gitti
    Sizde eski borsacısınız,ben hep bireysel takıldım hala öyleyim,hiç 1 gruba katılmadım, katılmam da.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    şefim özelden yazdım.104 dönümlük iç edilen arsanın kapıda var. şirket ismi vermedim özellikle.ama önemliyse şirket adı özelden vereyim.sonuçta resmi kap haberi.
    Özelden yazdığınızı okudum,şirket adını yazmanızın bence mahsuru yok ayıbı yapanlar utansın.

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Şimdi sağlam alıp kağıdın dengesini bozmayın lütfen[emoji16][emoji16] ikimiz kapisiriz...

Hangi şirket?

8. Yanlış anlamadiysqm Pis yedilinin sildigi... Bakırköy deki yer
    Hangi şirket?

Sayfa 568/1001 İlkİlk ... 68468518558566567568569570578618668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •