Sayfa 374/747 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Tahtacı başladığın işi bitir.

İşte peşrev işte meydan...
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    o zaman sana bir çiğköfte yazıyorum..

rubende ama.. urfaya gelirsek çiğköfteler senden.. hatta patlıcan kebap da isterim

sağolsun frqn21 Üstad kebap ısmarladı.. o karışık koşullu önermelerinden biri gerçekleşmişti
    Rubende Urfa çok muhafazar hedef saygı değer hocam

O paris ve milano ofisler ve Louis Vuitton gibi dediklerini yaparsa ooo

Her zaman inanırım Orta kesime satıp sürümden kazanacağına zengine sat varlık kazan Louis Vuitton gibi. Bir ara fransada ne götürdüler o hisseyi

Sözüm olsun: balcan kebabı, eti otundan bol lahmacun, isotlu çi'köfte ,yayık ayran ... tatlılar senden
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

3.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Oyun çok güzel.
    Endeks eksi iken yukarı doğru topla.
    Bütün tahtalar kırmızı iken yeşil tahtada küçük yatırımcı kolay dökülür.
    Güzel mal topladılar.
    Sonra baktılar pasif emirler zayıf.
    Tahtayı düşürdüler. Kim bilir belki de yarın devre bile kestirirler..
    Çocukken ağacın tepesinde kalan son olgunlaşmış meyveleri dökmek için hızlı hızlı silkelerdik. O misal

Neyse çok söze gerek yok.
    AKD de her şey görünüyor zaten

devre kesti 6.36 fiyat

4.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Bana kızacaksınız ama ben Euronun biraz yükselerek 18,10 civarı kapatmasını tercih ederim. Biraz kur farkı yazsın, net kar çok fazla çıksın istemiyorum bu çeyrek.
    Başka bişey isteseymişiz ) Yaw küfretmeyin, bu Euro kuru bize her zaman lazım, gelecek çeyrek kur farkı çok çıkacağına dengeli olması iyidir. Bu çeyrek burda kapatsın, gelecek çeyrek 19 böyle ufak ufak yürüsün dengesiz olmasından hayırlıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Başka bişey isteseymişiz ) Yaw küfretmeyin, bu Euro kuru bize her zaman lazım, gelecek çeyrek kur farkı çok çıkacağına dengeli olması iyidir. Bu çeyrek burda kapatsın, gelecek çeyrek 19 böyle ufak ufak yürüsün dengesiz olmasından hayırlıdır.
    evro çok düşünce de vay efemdim ab ye ihracat sekteye uğrayacak, rekabet avantajımız kaybolacak diye yazacaklar

neyse bence döviz borcumuz bitsin öncelikle.. gerisi gelir..

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Rubende Urfa çok muhafazar hedef saygı değer hocam

O paris ve milano ofisler ve Louis Vuitton gibi dediklerini yaparsa ooo

Her zaman inanırım Orta kesime satıp sürümden kazanacağına zengine sat varlık kazan Louis Vuitton gibi. Bir ara fransada ne götürdüler o hisseyi

Sözüm olsun: balcan kebabı, eti otundan bol lahmacun, isotlu çi'köfte ,yayık ayran ... tatlılar senden
    timsahlı tişört de isterim

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Tahtacı başladığın işi bitir.

İşte peşrev işte meydan...
    bofanın yarısını aldı tahtacı..

çivileri çakıyor kendisi şu an

8.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Nazara geldi resmen. Çöken Euro dünden beri ralliye başladı. Geçici bir durum ama. Euro zayıflamaya devam edecek bence!

Sayfa 374/747 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •