Sayfa 16/500 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 121 - 128 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Galip bugün elindeki tüm mali çıkarmış 584 bin lot satmış bi soylermisin yarın nasıl yükselecek bu haber olumsuz bir haber ve yarın mepet gibi düşüş var kap a bak istersen sonra konuş blader
    satan metro yatırım yani çoğunluğu 4,4 milyon adetle elinde bulunduran metro holding değil.o tarafta tek bir lot bile satış yok.ayrıca yatırım finansman ve citi'nin alımları son hızla devam ediyor.metro holdingse son 3 ayda yaklaşık 1,6 milyon adet alım yapmış ve çoğunluğu böylelikle % 36 lık dilimin sahibi olmuş.sampi gıda ve bostan tarım ile birleşip vangd ismi altında holdingleşecek bir vangıdayı metro holding olarak alıyor asıl dikkat edilmesi gereken metro holding'in hareketleridir.yoksa o yatırım kuruluşu satar öbürü alır.adı üzerinde yatırım kuruluşu bu satışı yapan.holding değil.bilgi.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. bugünkü satışı sonrasında metro yatırımda artık satacak tek lot bile kalmamıştır.böylece metro yatırımın düşük fiyatlardan aldığı hisseleri bugün sattı yarın satacak baskısınında ortadan kalktığını düşünüyorum.bu satış baskısına rağmen bir kademede olsa tahta artı kapattı.bugünkü yüksek hacimli işlemler neticesinde citi'nin son durumunu merak ediyorum.t2 gereği citi'nin işlemlerini 2 gün sonra görebileceğiz.bu tahtada metro holding dışında yatırım finansman ve citi'nin hareketlerinin tahtanın bundan sonraki seyrinde belirleyici olacağını düşünüyorum.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. bugün ciddi satış hareketi avgyo da olmuş.hem metro ve atlas yatırım, hemde metro holding tarafında milyonlarca lotluk satışlar yapılmış.yarın ki hareketini merak ediyorum.çünkü seanstan sonra gelen kap bildiriminde edirne'de ki yapacağı işten avgyo'nun çok ciddi bir kâr elde edeceği belirtilmiş.hadi buyur burdan yak.şimdi satan sevinsin mi yoksa üzülsün mü? holdinge bağlı tüm tahtalar hareketli ve haber akışı nehir misali mübarek.satmakta almakta yürek istiyor.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!

4.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Galip bugün elindeki tüm mali çıkarmış 584 bin lot satmış bi soylermisin yarın nasıl yükselecek bu haber olumsuz bir haber ve yarın mepet gibi düşüş var kap a bak istersen sonra konuş blader
    Hayki cevabını vermiş.Teşekkürler hayki .. bu arada puanı nı da veriyorum.Arkadaş sen önce bi bak bakalım takaslara Vangd çoğunluk hissesi kimde . Yarın için şöyle yada böyle deme şansım Yok hisseyi satanda bana çalışır alanda. Sen bundan ne anlarsan anla. Ytd. Ben isterim ki Vangd bir Galip Öztürk birde ben kalayım.

5. Hayki kusura bakma , puan veremiyorum. Diğer kişilerde puan vermelisiniz diyor. Kime vereyim ki burada

6.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Hayki kusura bakma , puan veremiyorum. Diğer kişilerde puan vermelisiniz diyor. Kime vereyim ki burada
    canınız sağolsun sayın utkual2010.en güzel puanı şirket yönetiminin açıkladığı gibi 2017 yılı içerisinde vangd bostan tarım ve sampi gıda ile holding olduğunda hepbirlikte alacağımızı umuyorum.25 milyon sermayeli vangd nire, 125 milyonluk holding nire.matematik hesabı olan aradaki farkın farkına varacaktır.ayrıca sampi gıda ve bostan tarımı bilen biliyor zaten.bu holdingleşme ile vangd'nin borsada dahil olduğu pazarı değişeceği gibi müzmin "c" grubu olma hali de sona erecek.kısacası bu köprünün altından daha çok sular akacağını düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!

7. Bu günkü Metro Yatırım Menkul satışını spek yarın kullanmak isteyebilir ,panik yapmamak en yerinde olacaktır. Bu hisse daha çok su kaldırır. Ben sattığım için rahatım. Spek aşağı basarsa almak için beklemedeyim.

8. Körler sağırlar muhabbeti yapan insanlar gaz vermeye devam ediyor.Boylesine durumda bile.Adam 584 bin lot satmis ve neredeyse yarin Tavan kapatacak diyecek adamlar.Vay halimize.Umarim dediginiz gibi olur
    Y.t.d

Sayfa 16/500 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •