Hakikat, insanın yürüdüğü zemindi. Eğer ayakları bu zemine basmıyorsa, insanın kafasındaki plana hayal denirdi.
Hakikat, insanın yürüdüğü zemindi. Eğer ayakları bu zemine basmıyorsa, insanın kafasındaki plana hayal denirdi.
Sayın Aytekin, verdiğiniz hesaptaki Usd tarafını kontrol eder misiniz kur farkı gideriyle ilgili. Artış yüzdesini Euro yükümlülük tablosuyla çarpmışsınız gibi görünüyor.
Ayni hatayı bende yapmışım.
Doğrusu 64 mln usd den 44 mln euro dan olmak üzere toplamda 108 mln tl kur farkı zararı olacak. 1. ve 2.ceyrege göre oldukça düşük bir zarar.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Kur riskine duyarlılığa göre hesap yapılınca 113 milyon gibi bir gider görülüyor.
Son 3 çeyrek ; Kur riskine duyarlılıkla yapılan hesap ile Finansman giderleri ve gelirlerindeki (kur farkı giderleri - gelirleri) arasındaki farkta 10% ile13% arsında bir sapma oluyor.
Bu çeyrek sapmayı 12% aldım 126 milyon gibi bir kur farkı (gelir/gider) farkı oluşuyor
Faiz giderini ise geçen çeyrekten daha az geleceğini düşünüyorum. 20 milyon bana yeter
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Yer İmleri