Sayfa 269/425 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    213.8 milyon $ konsolide net yabancı para pozisyonu “kaynak yatırımcı sunumu”
    Son çeyreklerde konsolide döviz pozisyonu döviz bazında da artmış.
    2021 sonu konsolide 193.5 milyon dolarmış.

2.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    2021 sonu konsolide 193.5 milyon dolarmış.
    Yani? Açar mısınız?

3.  Alıntı Originally Posted by Bendir Yazıyı Oku
    Yani? Açar mısınız?
    Yani şirket döviz varlıklarını düzenli artırıyor.?

4.  Alıntı Originally Posted by baysencer Yazıyı Oku
    Yani şirket döviz varlıklarını düzenli artırıyor.?
    Gsdho’nun döviz pozisyonu hesaplanacaksa bence net parasal döviz pozisyonu 41.5 milyon dolar ve bilanço dışı türev varlıklar (KKM ve Silopi Elektrik paylarının satış hakkı) 44.5 milyon dolar toplamda 86 milyon dolar bulunur. Bu rakam çeyreksel bazda artış eğiliminde olmakla birlikte alınacak iki geminin ödemesi çoğunlukla seneye olduğundan Silopi Elektrik halka arzı vs olmazsa seneye düşebilir.

5.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Silopi de hala bir ünite çalışıyor.Asfaltit çıkarma maliyeti falan demişlerdi ama şimdiki in yarı fiyatından daha ucuza tam kapasite çalışıp kar ediyordu.Şimdiki fiyat mekanizmasını mı protesto ediyorlar yoksa bilmediğimiz bir neden mi bilmiyoruz.Yoksa odaş santrali bu fiyatlarla da acayip kar ediyor hemde kömürü TKİ den alıyor.Bizimki yalnızca çıkarma maliyetine asfaltit üretecek.Bence cante den daha az maliyete elektrik üretir diye sesli düşünüyorum.
    Maliyet bahanesine inanmam imkansız. Yeni yapılan fiyat artışı belki örtülü protestonun sonucu olabilir.

6. Şirket termik santral ortağı, 800 m $'lık santral şalter indiriyor, EPDK yeni fiyat açıklıyor, santral çalışacak mı üretim şirkete nasıl etki eder, halka arza hiç girmiyorum bile ses seda yok. Yeni yönetmelikten olumsuz etkilenen firmalar bile KAP açıklaması ile yatırımcısına bilgi veriyor. Bedelsiz hisse arttırımına başvurmuş 3 aydır hiç bir bilgi yok. Adamların gemisi batsa 6 ay sonra haberimiz olur. Enflasyon ortamında şirketler kredi kullanıp borç harç yatırım yapıyor elde nakit döviz var bakkal amcam gibi koşup KKM'ye yatırmış. Hiç birşeyden anlamıyorsan kendi şirketinide mi tanımıyorsun. Hurda fiyatının 0,6'sından işlem görüyor barı geri alım yap. Şirkete mail atıp biraz darlayalım en azından yatırımcıları bulunduğunu hatırlasın.

7. Aslinda yatirimcinn darlanmasindan haz duyan bir tahta bu..
    Sıkıntılarinizi onlara bildirmenizden zevk duyacaklardir..
     Alıntı Originally Posted by hıdırgakko Yazıyı Oku
    Şirket termik santral ortağı, 800 m $'lık santral şalter indiriyor, EPDK yeni fiyat açıklıyor, santral çalışacak mı üretim şirkete nasıl etki eder, halka arza hiç girmiyorum bile ses seda yok. Yeni yönetmelikten olumsuz etkilenen firmalar bile KAP açıklaması ile yatırımcısına bilgi veriyor. Bedelsiz hisse arttırımına başvurmuş 3 aydır hiç bir bilgi yok. Adamların gemisi batsa 6 ay sonra haberimiz olur. Enflasyon ortamında şirketler kredi kullanıp borç harç yatırım yapıyor elde nakit döviz var bakkal amcam gibi koşup KKM'ye yatırmış. Hiç birşeyden anlamıyorsan kendi şirketinide mi tanımıyorsun. Hurda fiyatının 0,6'sından işlem görüyor barı geri alım yap. Şirkete mail atıp biraz darlayalım en azından yatırımcıları bulunduğunu hatırlasın.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by hıdırgakko Yazıyı Oku
    Şirket termik santral ortağı, 800 m $'lık santral şalter indiriyor, EPDK yeni fiyat açıklıyor, santral çalışacak mı üretim şirkete nasıl etki eder, halka arza hiç girmiyorum bile ses seda yok. Yeni yönetmelikten olumsuz etkilenen firmalar bile KAP açıklaması ile yatırımcısına bilgi veriyor. Bedelsiz hisse arttırımına başvurmuş 3 aydır hiç bir bilgi yok. Adamların gemisi batsa 6 ay sonra haberimiz olur. Enflasyon ortamında şirketler kredi kullanıp borç harç yatırım yapıyor elde nakit döviz var bakkal amcam gibi koşup KKM'ye yatırmış. Hiç birşeyden anlamıyorsan kendi şirketinide mi tanımıyorsun. Hurda fiyatının 0,6'sından işlem görüyor barı geri alım yap. Şirkete mail atıp biraz darlayalım en azından yatırımcıları bulunduğunu hatırlasın.
    Ben daha önce de yazdım. Sırasıyla Gsdde için gönüllü çağrı, Gsdho’da hisse geri alımı, Silopi Elektrik’in yurt içinde halka arzı ve Gsd Shipping’in yurt dışında halka arzı yapılsa bu hisse için 300-400 milyon dolar standart fiyatlama olur.

Sayfa 269/425 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •