Sayfa 386/747 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    bak bana kafamı menderes tekstil tarafından üretilen yastık kılıfına gövdemi yine menderes tekstil tarafından üretilen çarşafa koyup mışıl mışıl uyuyorum
    En iyi çarşaf budur !

Dünyanın bütün meşhurları bununla uyuyor : İngiltere kralı , rahmetli başkan Kennedy, taçsız kral Pele, Beckenbauer ,kaleci mayer, Nadya Komanaçi, Bricit bardo, Fenerbahçeli Cemil

Hepsi şöhretlerini bu çarşafa boruludurlar
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

Çok tanıdık varmış burada.
    Merhaba menderes yatırımcı topluluğu.

3-5 kelime ile bu Rıza'nın şirketine niye hissedar olduğunuzu anlatabilir misiniz?

Saygılar, hayırlı kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

3-5 kelime ile bu Rıza'nın şirketine niye hissedar olduğunuzu anlatabilir misiniz?

Alark’ın geçen seneki haline benzetiyorum. Faaliyet karı çok yüksek ama yüksek döviz borcu nedeniyle düşük çarpanlarla fiyatlanıyor. Euro kurunda bir sıçrama olmazsa (az az artabilir bunda sıkıntı yok) Alark’ın bu seneki patlamasını yapabilir bence. İlk 6 aydaki performansını devam ettirse 20 TL’lik rakamlar normal fiyatlama olur. Muhtemelen daha düşük fiyatlanır.

4. bey hareket gelsin herkes 3ç kar tahminlerini yazsın bilen biraları ısmarlıyor...

3ç 255m
    9 aylık 547m

benim tahmin böyle.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

5. benim tahminim 420 3 .çeyrek toplam 700 ( 9 aylık)

6. Teşekkür ederim hocam.
     Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Hocam sona yakın ne zaman ben de tam bilmiyorum lakin olay şöyle ;

Daha ayrıntılılar daha geç açıklanır. Şimdi pamuklu çarşaflar açıklandı. Bir kaç gün sonra "Elle baskılı pamuklu çarşaflar" , "diğer baskılı pamuklu çarşaflar" açıklanır.

Ayrıntılılar daha geç açıklanıyor
    Sayın 0101 hosgeldiniz.

Şimdiye kadar şirketin en temel sorunu yüksek döviz borcu idi. Tüm faliyet karını vampir gibi yutuyordu. Ancak gelinen noktada dövizin nispeten sakinlesmesi ile faliyet karı net kara yansimaya basladi. Ustelik döviz cinsinden borclarda her çeyrek azaliyor.

Menderesi herkes klasik tekstilci saniyor ama aslında sirketin 3 ana faliyeti var ve 3 u de son donemin en gözde sektorleri.

Tekstil
    Tarim
    Enerji

Genel olarak tekstil tarafi son dönemde yavasliyor gibi gorunsede, şirket ozelindeki durumu bu çeyrek daha net gorebilecegiz. (Sayin uç_kirkbes in yukaridaki paylaşıma göre ağustos ayında işler iyi gitmis.)

Tarim ve enerji tarafi zaten iyi bir dönem geciriyor. Velhasıl beklentiler kuvvetli. Sirket doviz pozisyonundan gol yemedigi sürece netedeyse piyasa degeri kadar faliyet karı uretme potansiyeline sahip.

Saygılar...
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. timsahlı çarşaf yapsınlar

evro döviz lobisi napıonuz acaba..

mendersleri evro ile değiştirdiniz mi

bu şirketin zaten döviz borcu olmasa bu minik 2.19 menderes alamazdı.. hala da alamaz bu fiyatlara bile..

info işlemlerinden sonra sistematik bir atak oldu tipiğimize ama savuşturduk

Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    En iyi çarşaf budur !

Dünyanın bütün meşhurları bununla uyuyor : İngiltere kralı , rahmetli başkan Kennedy, taçsız kral Pele, Beckenbauer ,kaleci mayer, Nadya Komanaçi, Bricit bardo, Fenerbahçeli Cemil

Hepsi şöhretlerini bu çarşafa boruludurlar

dostlar, cevaplara çok teşekkürler
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Sayfa 386/747 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •