Sayfa 390/747 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Benim 9 Aylık kar tahminim çok mütevazı kalacak ama 500 milyon .

600 Milyonlu rakamlar inşallah gerçekleşir diyorum.

Zaten 9 Aylık 450 milyon kar bile şu anki hisse fiyatını 10 üzerine atmaya yeter.

550 ve üzerinde hele ki 600 lü rakamlar şirketin borçluluğunu da oldukça düşürür.
    Hisse fiyatı üzerinde favök çarpan etkisi de değişir. Şirket değeri 4-5 X FAVÖK olsa hayali bile güzel
    500 maşallah, inşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Yazın güneşden faydalanma daha fazla bu tekstil maliyetini daha aşağı çekecektir. İhracaat güzel görünüyor. Eylül rakamlarını bilmiyorum ama bonkör davranıp 950 aldım (32%EFK +4 m yatırım faaliyetlerinden gelir )

Tarımda bir bilgim olmadığı için hasılatı 350 aldım (enflasyon menflasyondan dolayı) (50% EFK)

Enerji de hasılatı 121 aldım (Frqn21 selam olsun) (65% EFK)

120 ml (Kur gideri- kur geliri)
    20 mlyn (faiz gideri - faiz geliri)

(950*0,32+4)+(350*0,5)+(121*0,65)-(120+20)= 420 a yakın bir rakam bekliyorum

Vergiyi düşmeyi unuttuk -50 milyon da vergi

420-50 = 370 mlyn ana ortaklara düşen pay

420+292- 50 =662 mlyn 9 aylık
    Böyle bişey olursa sadece kebap ısmarlayarak sıvışmam doğru olmaz, tatlı da ısmarlamak isterim

İzmir de bulunup mağazayı ziyaret eden oldu mu ?

AVM lerde bomboş oldukları saatlerde bile dikkatimi çeken bir durum vardır: English Home ve Madam Coco da muhakkak 5-10 kadın müşteri içeride ürünleri didikliyordur. :-)

Denizli’nin önemli ev tekstil üretim firması olan Menderes Tekstil, Türkiye’deki ilk AVM mağazasını İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Denizli’nin önemli tekstil kuruluşlarından olan Menderes Tekstil, Türkiye’deki ilk AVM mağazasını İzmir’de açtı. 07 Haziran 2022
    https://www.denizligazetesi.com/m/ek...i-h112263.html

4.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

AVM lerde bomboş oldukları saatlerde bile dikkatimi çeken bir durum vardır: English Home ve Madam Coco da muhakkak 5-10 kadın müşteri içeride ürünleri didikliyordur. :-)

Denizli’nin önemli ev tekstil üretim firması olan Menderes Tekstil, Türkiye’deki ilk AVM mağazasını İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Denizli’nin önemli tekstil kuruluşlarından olan Menderes Tekstil, Türkiye’deki ilk AVM mağazasını İzmir’de açtı. 07 Haziran 2022
    dostum mağazadaki mallar bizim. ama mağaza akça holding üzerinden başka bir tekstil şirketinin.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku

Geçen bir arkadaş twitter da MNDRS için Tekstil- Enerji- Tarım 3 farklı sektör belirtmişti. Ben de 4. olarak Gayrimenkul de olmalı yazmıştım. Şimdi buna bir de 5. yi eklemek lazım. MAĞAZACILIK. Belki şu an daha yeni başlangıç aşmasında olsa bile bu işler belli olmaz. Talep arzı yaratabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Geçen bir arkadaş twitter da MNDRS için Tekstil- Enerji- Tarım 3 farklı sektör belirtmişti. Ben de 4. olarak Gayrimenkul de olmalı yazmıştım. Şimdi buna bir de 5. yi eklemek lazım. MAĞAZACILIK. Belki şu an daha yeni başlangıç aşmasında olsa bile bu işler belli olmaz. Talep arzı yaratabilir.
    Evet, ben yazmıştım. Doğrusu atlamıştım ama daha önceki paylaşımlarımda değinmiştim.

Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Evet, ben yazmıştım. Doğrusu atlamıştım ama daha önceki paylaşımlarımda değinmiştim.
    Konu MNDRS olunca hem Twitter hem burada karşılaşmamız gayet doğaldır.
    Takip ediyorum.

Amacımız ortak: MNDRS i daha iyi anlamak.

İnşallah dah güzel günler göreceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Yazın güneşden faydalanma daha fazla bu tekstil maliyetini daha aşağı çekecektir. İhracaat güzel görünüyor. Eylül rakamlarını bilmiyorum ama bonkör davranıp 950 aldım (32%EFK +4 m yatırım faaliyetlerinden gelir )

Tarımda bir bilgim olmadığı için hasılatı 350 aldım (enflasyon menflasyondan dolayı) (50% EFK)

Enerji de hasılatı 121 aldım (Frqn21 selam olsun) (65% EFK)

120 ml (Kur gideri- kur geliri)
    20 mlyn (faiz gideri - faiz geliri)

(950*0,32+4)+(350*0,5)+(121*0,65)-(120+20)= 420 a yakın bir rakam bekliyorum

Vergiyi düşmeyi unuttuk -50 milyon da vergi

420-50 = 370 mlyn ana ortaklara düşen pay

420+292- 50 =662 mlyn 9 aylık
    Hocam şirketi yakından takip edenlerden birisiniz haklı çıkmanızı okadar isterim ki bu kadar gelir mi hadi inşallah diyelim kar açısından pozitif sürpriz olsa ne güzel olur.Ytd

Sayfa 390/747 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •