Sayfa 774/1001 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop XLIV

1. Siz karacaahmet e gömülmek ne kadar biliyor musun? Köyünde bak bir yer. Adam armatör Miami den okyanus manzarali veya Newyork central park manzaralı yere gömülmek istese sıkıntı olmaz. İster longlar ister shortlar[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    kendini yıpratma tabi
    herkes duyacak seni ama dinlemeyecek.
    bakacak ama görmeyecek.
    yazdık işde dayım gibi yap kulağına pamuk tıka
    ama düşünme , hayıflanma ,sadece yap.
    (spor ayakkabı reklamı yaptırma bana şimdi
    hak veriyorum sana sonuna dek.)
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Salçayı ilk kim farketmişti forumdan, çağrı abi mi
    Salçayı ilk ben dedim

3. Dax kızardı bizimki ayıbolmasın diye yükselmez, günün tepesini 3984 olarak kayıt etmekte bi sakınca görünmüyor,tabii dax yeşillenirse biz 2x yapmakta beis olmaz. bakalım dow bugün ne yabcak.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bu arada o sadece yap sloganlı spor ayakkabı markasının kalitesinde düşüş var son zamanlarda deniyor. bu arada spor ayakkabı alacaksan , alexander mcqueen çıtadır , onun altına düşme. şimdi diyeceksin ki eee hugo boss , stan smith falan.... bunlar orta şekerli. kaliteden vazgeçme...
    zaman zaman BİM'e güzel ayakkabılar gelirdi bak o da mantıklı bir yatırım seçeneği.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Siz karacaahmet e gömülmek ne kadar biliyor musun? Köyünde bak bir yer. Adam armatör Miami den okyanus manzarali veya Newyork central park manzaralı yere gömülmek istese sıkıntı olmaz. İster longlar ister shortlar[emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi mezarlığa komşu fındıklık var bizde.Köylü bir miktarını istedi verdik.Alacaklıyız mezarlık yeri konusunda.
    Bizimkilere diyom zaten beni mezarlığa gömmeyin.fındıklığa gömün çökelezlerle aram iyidir.
    (rahmetli dedem fındık toplarken bir miktarını bile isteye bıraktırırdı çökelezler kışın yesin diye.bende bırakıyorum toplarken fındık ama dal kırdın mı kafanı kırardı rahmetli dedem .yeşili sev doğayı koru modundaydı)

not:hanımdan izin alabilirsem yarın ist a yola çıkacam kısmetse.istediğin birşey varsa getirebilirim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Tüpü sattım baktım tavan olmayacak …
    Akşama olur belki kısmet

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dax kızardı bizimki ayıbolmasın diye yükselmez, günün tepesini 3984 olarak kayıt etmekte bi sakınca görünmüyor,tabii dax yeşillenirse biz 2x yapmakta beis olmaz. bakalım dow bugün ne yabcak.
    Dax dahil Avrupa’dan bu sene bir cacık olmaz. Umudumuz ABD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bozkurt 2.50 den verdiğin Gübre Fabrikaları 144 lira oldu hala gidiyo

Sayfa 774/1001 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •