Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop XLIV

İki ülke arasında tansiyon yükseldi! Orduya hazırlık emri verdiler

İsrail ile Lübnan arasında tansiyon yükseldi. İsrail Savunma Bakanı Benny Gantz, Lübnan sınırında her türlü senaryoya karşı hazırlık emri verdi. Öte yandan İsrail ile Lübnan arasında deniz sınırı çizilmesine ilişkin ABD arabuluculuğunda yürütülen müzakerelerdeki olumlu hava bugün değişmişti. Gözler iki ülke arasında 'Savaş olacak mı?' sorusuna çevrildi.

2. Cok dillendirdik belki hata ettik.

Short çok zordur.

Psikolojisi çok zordur.

Long olup hele hele elinde spot mal olup günde 500 bin kaybet gene umurunda olmaz - olur da olmaz bilirsin sonuçta mal var.

Ama shortta para kaybeden.

Der ki.

Ben bir malım.

Çok çok iyi borsaci işidir short. Veya en kötülerin: batacak olanların.

O nedenle abeyler özet odur ki...

Vob yapmayın dayu

He bizden etkilenen oldu ise hakkını helal etsin mal gibi adamım benim neyime etkilenion dayu babam gelse tanımam ( ki geldi MAC ve NNF aldırdım bana parasını vermeye çalıştı zorla almadım)

Erdoğan Yunan Gazeteciyi Kıpkırmızı Etti! "Bir Gece Ansızın" Sorusunu Sordu ama Bin Pişman Oldu
    https://www.youtube.com/watch?v=tUzJwdrlJaM

4. Silindi selamlar
    Son düzenleme : nosfecagri; 06-10-2022 saat: 23:59.

5. KBB doktoruna gitmeden evinizde kendinizin ve tüm ailenizin işitme testini ücretsiz yapabilirsiniz.(yine de siz doktorunuza danışınız)

https://twitter.com/BilgiTozuu/statu...15293208289281

6.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    KBB doktoruna gitmeden evinizde kendinizin ve tüm ailenizin işitme testini ücretsiz yapabilirsiniz.(yine de siz doktorunuza danışınız)

https://twitter.com/BilgiTozuu/statu...15293208289281
    Ben denedim başarılı buldum,KBB dr.dan farkı kulaklık ve ses izolasyonlu oda olmaması.

7. New York borsası düşüşle kapandı

WASHINGTON (AA) - New York borsası, yüksek enflasyon karşısında artan faiz oranlarının ekonomiyi resesyona sürükleyeceğine dair endişelerle günü düşüşle tamamladı.

Kapanışta Dow Jones endeksi, 300 puanın üzerinde değer kaybetti ve yüzde 1,15 azalışla 29.926,94 puana geriledi.

S&P 500 endeksi yüzde 1,03 kayıpla 3.744,40 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,68 azalarak 11.073,31 puana indi.

Yüksek enflasyon ve faiz ortamının ekonomilere etkisine ilişkin endişeler piyasalara yön vermeye devam ederken endeksler, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen "şahin" açıklamaların etkisiyle negatif bir seyir izledi.

Resesyon endişelerinin güçlenmesiyle tahvil faizleri yeniden yükselişe geçerken, ABD'nin 10 yıllık tahvil faizi yüzde 3,84 seviyesine kadar çıktı.

Fed yetkililerinin "şahin" tondaki açıklamaları sürerken, Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, Fed'in enflasyonu düşürmek için daha yapacak çok işi olduğunu belirtti. Enflasyonun zirve yaptığına dair neredeyse hiçbir kanıt olmadığını kaydeden Kashkari, Fed'in faiz artırımlarını durdurmaktan "oldukça uzakta" olduğunu ifade etti.

Chicago Fed Başkanı Charles Evans da Fed'in gelecek toplantısında faizlerin 50 baz puan mı yoksa 75 baz puan mı artırılacağına karar verileceğini aktardı. Fed'in gelecek iki toplantısında 125 baz puanlık faiz artışının beklendiğini belirten Evans, politika faizinin 2023 baharına kadar muhtemelen yüzde 4,5-4,75 aralığına yükseleceğini kaydetti.

Öte yandan yatırımcılar ABD'de yarın açıklanacak ve para politikası için önem taşıyan istihdam verisini beklerken ülkede işsizlik maaşı başvuruları beklenenden fazla artış gösterdi.

Bugün açıklanan verilere göre, ABD'de ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı 1 Ekim ile biten haftada önceki haftaya kıyasla 29 bin kişi artarak 219 bine çıktı. İşsizlik maaşı başvurularında yaşanan artış, iş gücü piyasası koşullarında bir miktar gevşemeye işaret etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

8. bugün 15:30da tarım dışı istihdam verisi gelecek.

Sayfa 797/1001 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •