Sayfa 121/896 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 7166 madde; 961 - 968 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Subutay abi keyifler nasıl sayende ( BİR İKİ AMPULü yaktın benim kafada mesajlarınla ) ilham kaynağım oldun ve ben eregli zararlarımdan kurtuldum , KATALİZÖR oldun özetle hocam.. ama sasada değil başka yerde bi teşekkür için geldim İŞÇİ EMEKÇİ OLUĞUNU söylemişsin ne varsa emekçilerde var zaten ..

Allah yolunu açık etsin bi ara bana çaya uğra beylikdüzüne )

ARABA BAKIM servisi de kurucaz ortakla bi bakım yapalım aracına benden olsun ...

2.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Subutay abi keyifler nasıl sayende ( BİR İKİ AMPULü yaktın benim kafada mesajlarınla ) ilham kaynağım oldun ve ben eregli zararlarımdan kurtuldum , KATALİZÖR oldun özetle hocam.. ama sasada değil başka yerde bi teşekkür için geldim İŞÇİ EMEKÇİ OLUĞUNU söylemişsin ne varsa emekçilerde var zaten ..

Allah yolunu açık etsin bi ara bana çaya uğra beylikdüzüne )

ARABA BAKIM servisi de kurucaz ortakla bi bakım yapalım aracına benden olsun ...
    Teşekkür ederim Sayın Deniz Ali Bey, aynı yaştayız 42 olarak Böyle bir şeye vesile olduysam ne mutlu bana, çok sevindim ve umarım bir daha hayatınız boyunca, meşgul olduğunuz hiç bir işte zarar etmezsiniz. Canı gönülden dilerim bunu ve işçi sınıfı olarak 604 lira verip mavi kartımızla sağlıyoruz ulaşımımızı, tekrar çok teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Anladım abi, mesela enerji ihtiyacının %40'ını karşılayacağı güneş enerjisi santralinden de bahsetmiyorlar, bence bu da çok önemli ama belki 2024 itibariyle başlayacakları için şimdiden sahaya sürmek istemiyorlardır. Bilemedim, 2024 sonundaki 1,3 milyar dolarlık en ciroya konsantre olmuş durumdayım
    petro kimya tesisi ve liman 20 milyar dolarlık bir yatırım. Bir şirket için muazzam bir meblağ. İşte sasa yı asıl sıçratacak bu yatırım. Bu yatırımların başladığına dair bir bilgi düşse kap'a muazzam olur. İşte ondan sonra hissedeki hareketten kimsenin tereddütü kalmaz
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Akşama Özelden yazarım subutay hoca , şu an ben yoğunum, bu saatlerde inşaat emlak ticari araştırma raporları tam gaz çalışıyoruz..ve yazı da ara ara yazıyorum hisse nete... kal sağlacakla kendine iyi bak , Allaha emanet ol ..

5.  Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    petro kimya tesisi ve liman 20 milyar dolarlık bir yatırım. Bir şirket için muazzam bir meblağ. İşte sasa yı asıl sıçratacak bu yatırım. Bu yatırımların başladığına dair bir bilgi düşse kap'a muazzam olur. İşte ondan sonra hissedeki hareketten kimsenin tereddütü kalmaz
    Haklısınız abi, belki küresel karmaşa ve coğrafyanın belirsiz durumu, daralan pazarlar ve ulaştırma planları, yeni dünya düzeninin şekillenemesi, verecekleri haberlerin aksamasına ve zaman çizelgesinin bozulmasına sebep olacaktır gözlemini yapmıştır yönetim. Çünkü bugüne kadar sunumlarında yer verdikleri projeleri dakik şekilde yerine getirdiler ve bahsettiğiniz büyük projenin zamanlama hatasının piyasa üstünde etkisinin daha yıkıcı olduğunu düşünmüşlerdir. Tabii bunlar bence

6.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Akşama Özelden yazarım subutay hoca , şu an ben yoğunum, bu saatlerde inşaat emlak ticari araştırma raporları tam gaz çalışıyoruz..ve yazı da ara ara yazıyorum hisse nete... kal sağlacakla kendine iyi bak , Allaha emanet ol ..
    Siz de, kolay gelsin ve başarılar dilerim yeni işinizde

7. Eyvallah istanbulda iş bilene ekmek çok ta hakkariden usta çağırıyolar firmalar iş için ...adana malatya her yer geldi buraya son 20 senede...

8.  Alıntı Originally Posted by Subutay Yazıyı Oku
    Haklısınız abi, belki küresel karmaşa ve coğrafyanın belirsiz durumu, daralan pazarlar ve ulaştırma planları, yeni dünya düzeninin şekillenemesi, verecekleri haberlerin aksamasına ve zaman çizelgesinin bozulmasına sebep olacaktır gözlemini yapmıştır yönetim. Çünkü bugüne kadar sunumlarında yer verdikleri projeleri dakik şekilde yerine getirdiler ve bahsettiğiniz büyük projenin zamanlama hatasının piyasa üstünde etkisinin daha yıkıcı olduğunu düşünmüşlerdir. Tabii bunlar bence
    Subutay ereğlileri Sasa almakla güzel bir karar vermişsin kaç ay önce aldın kaç TL'den başladın ilk Sasa alımına
    Ereğliye dönme veya dönmeme konusundaki görüşün nedir

Sayfa 121/896 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •