Sayfa 540/919 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. https://www.einnews.com/pr_news/5904...-key-companies

Bu pazar kadar yıllık büyüme hızı yüksek başka bir pazar var mı acaba? 2020 yılında 2,41 milyar usd iken 2030 için 20 milyar usd bekleniyor muazzam ve aşırı bir sektör büyümesi birde bizim sektör içindeki payımızın artacağını düşünür isek ne demişti Lütfi bey en az yüzde 1 pay alırız bu şu demek minimum 200 milyon usd (2030 için) yani minimum dediğini varsayarsak 250 milyon usd diyelim döviz kurunu 45 lira baz alalım 11.250.000.000 ciro demek bu 5 milyar şirket gideri olması maksimalist yaklaşımla düşünür isek şirket yıllık 6 milyar 250 milyon TL. kar yazabilir bu da şirketin potansiyelini o zamanki ciro ve net kar ile yeni bir hikaye yazabilir diye bir durum oluşur ise şayet burada hayalini dahi kuramayacağımız fiyatları konuşabiliriz.

Yazdıklarımın tamamı sektör için yapılan yukarıda linki verilmiş bağlantıdaki pazar büyüklüğü tahmini ve şirket yönetim kurulu başkanımız Lütfi beyin konuşmasına dayanmaktadır ve bir varsayımdır şirketin başarı sağlaması kesin değildir ben sonuna kadar Lütfi beye inanıyorum 40 liralardan ciddi bir ek alım yapma şansım varken değerlendirmediğim için pişmanım elimdeki senetlerin tekrar aynı sayıdaki kront alma seviyesine gelmesi durumunda tereddüt etmeden ek alımlarımı yapacağım.
    Son düzenleme : tabu; 08-10-2022 saat: 16:47.

2. Çok fazla sayıda rapor var veri maskeleme ve pam pazarı için ciddi büyüme tahmin raporları hazırlanmakta.

Lütfi bey bu alan üzerinde gerçekten iyi bir vizyona sahip ve ekibi ile birlikte pazardaki hakim oyuncular arasında yerini almış hemen hemen tüm raporlarda şirketimizin ismi geçiyor.

Gelecekte bu başarının devam etmesini bekliyorum ki devam eder ise pazarın büyümesini de göz önüne alır isek
    bizim büyümemiz x pazarın büyümesi = tuhaf rakamlar çıkar ortaya (yukarıdaki mesajımda belirttiğim rakamlardan çok daha farklı çok daha yüksek rakamlar bunları belirtmek istemiyorum.

3. Yaşıyor mu bu? Daha ölmedi mi?

Ytd.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Havelsan iş ortaklığı üzerinden yurtdışı ürünler yerine yerli ve milli ürünümüz kronun kullanılmaya başlanacağı süreç şirketin yakın gelecekteki en önemli dinamiğini oluşturacak diye düşünüyorum.

Şayet yurtdışı bir satın alma olmaz ise ki eğer olursa çok daha iyi olur.

Sanıyorum kamu bir iki ay içerisinde başlar 1 yıla tamamlanır.

Sonrasında Türkcell ile olan 3 yıllık 33 milyon TL bedel ile yapılmış olan sözleşme bitiş zamanı gelmiş olacak Türkcell ile hiç bir sorun yaşanmadan yine bir 3 veya 1 yıllık sözleşme imzalanır 3 yıllık olur ise bu sefer tutar 100 milyon TL tutarın üzerinde olacaktır diye düşünüyorum sözleşmenin 2024 yılında yapılacağı ve o tarihe kadar enflasyon hesaplamasının tutara ekleneceğini düşünerek bu rakamı varsaydım.

Bunlar haricinde yurt içinde çok daha farklı kurumlarda eklenebilir mesela ilk olarak akbank olabilir vs vs bunlar tamamen şirketin kısa vadeli yükseliş dinamiğini oluşturacaktır diye varsayımlamaktayım, asıl beklentim Amerika tarafı orada Lütfi bey sadece pam pazarından %1 pay hedefi koymuştu geçen bloombergte belirttiği Amerika pazarından ciddi veri maskeleme cirosuda eklenince 2 yıl belki 5 yıl sonrasında yaşanacakların vücudum üzerindeki adrenalin salgılatması normal yatırım anlayışı dışına çıkmaya zorluyor beni.
    Bir % 15 prim yaptı şirket, diğer elimdeki hisselerim geçen hafta % 7 civarı primlendi toplamda %8 bir eksideyim, elimdeki kağıtlar 1 aylık vadede % 20 primlenir ise şayet kron bu süreçte bir % 15 daha yapar ise aradaki eksi % 8 in % 5 i çıksın % 3 zarar ile buraya geçmeye başlayacağım sanırım tekrar tekrar düşünüyorum pam veri maskeleme onun dışındaki mevcut ürünler ve yeni eklenecek olan ürünler havelsan avrupa pazarında yeni müşteriler işbankası gibi bir kurum bunun arkasının geleceği beklentisi ve şirket değerimiz 41 milyon usd ah kafam neden hep daha fazlasını hedefler ve almazsın ki...

5. Hop yeni iş ilişkisi fiyatlamaya gerek yok kalalım burada.
    Şirketimiz iş yapsın fiyatı değil işlerin nasıl olduğu önemli.

6. Anadolu Efes’in Veri ve Erişim Güvenliği Kron Ürünleriyle Sağlanacak

Eki 11, 2022 / Kron

Türkiye’nin ve dünyanın lider şirketlerine siber güvenlik yazılım ürünleri sunan Kron, Anadolu Efes ile yaptığı anlaşma kapsamında şirketin veri ve erişim güvenliğini Single Connect adlı Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi (PAM) ürünü ile sağlayacak. Üretim hacmi bakımından Avrupa’nın en büyük 5. ve dünyanın en büyük 9. bira şirketi olan Anadolu Efes’in dijital varlıklarının siber güvenliğini sağlayacak olan Kron, geliştirdiği ileri teknoloji siber güvenlik ürünleriyle dünyanın farklı bölgelerinde finanstan, telekomünikasyona, otomotivden, lojistik sektörüne kadar pek çok alanda şirketlerin siber güvenlik duruşunu güçlendiriyor.

Kron’un dünyanın sayılı PAM çözümleri arasında bulunan yazılım ürünü Single Connect, Anadolu Efes’in siber güvenlik altyapısına ve ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm olarak, Anadolu Efes ile son kullanıcı arasında daha güvenli bir iletişim oluşmasına hizmet edecek.

Konuyla ilgili konuşan Kron İş Geliştirme Direktörü Ümit Çelik; ‘‘Türkiye’de ve dünyada sektörünün lideri olan şirketlerde aktif olarak kullanılan Ayrıcalıklı Erişim Yönetimi (PAM) ürünümüz Single Connect’in, içecek sektöründe Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan Anadolu Efes’in de veri ve erişim güvenliğini sağlayacak olması siber güvenlik ve PAM alanında müşterilerimizin bize olan güvenini ve memnuniyetini gösteriyor. Veri maskeleme, veri erişim yönetimi, oturum yönetimi, parola kasası gibi ileri seviye güvenlik çözümlerini barındıran PAM ürünümüzle büyük ölçekli kurumlarda siber güvenlik kapasitesini geliştiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İleri teknoloji siber güvenlik çözümleri global alanda tercih ediliyor
    Türkiye’de ve dünyada sektörünün lideri olan şirketlerin siber güvenlik seviyelerini artıran ve aynı zamanda şirketlere operasyonel fayda sağlayan yazılım ürünleri geliştiren Kron, İstanbul, Ankara ve İzmir’de yer alan Ar-Ge merkezlerinin yanı sıra ABD’nin New Jersey kentindeki ofisiyle beş kıtada siber güvenlik ürünlerini müşterilerine ulaştırıyor. Kapsamlı veri ve erişim güvenliği sağlayan yazılım çözümleriyle büyük ölçekli kurumların tercihi olan şirketin siber güvenlik ve teknoloji ürünleri Avrupa, Asya-Pasifik, Güney ve Kuzey Amerika’da rağbet görüyor.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Bu satış açıklamasındaki dikkat çeken satırbaşları,
    1. Türkiye’de ve dünyada sektörünün lideri olan şirketlerde aktif olarak kullanılan ...
    2. Veri maskeleme, veri erişim yönetimi, oturum yönetimi, parola kasası gibi ileri seviye güvenlik çözümlerini barındıran....
    3. .... büyük ölçekli kurumlarda ....
    4. .....Türkiye’de ve dünyada sektörünün lideri olan şirketlerin ......
    5. .....şirketin siber güvenlik ve teknoloji ürünleri Avrupa, Asya-Pasifik, Güney ve Kuzey Amerika’da rağbet görüyor.....

8. Gartner da yeni bir yorum daha var birazdan bakıcam.

Sayfa 540/919 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •