Sayfa 413/747 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Bende pmı verileri bozulduğu için tekstil pmi verilerine baktıkları için çıkmış olabilirler diye düşünüyorum uluun dan da çıkmışlar uluun bu hafta yaklaşık %20 çıktı sayın 3:45 in paylaştığı Veriler tekstil tarafının kötü olmadığını söylüyor tarım ve enerji şirketleri zaten favori bu sene herkesin dilinde oralarda da işlerin iyi olduğunu düşünüyorum bencede takılmamak lazım önemli olan bilanço.Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. şirketi ilk defa yakından inceliyorum ama işlerinin aman aman iyi gitmesine gerek yok. Yeter ki kur tarafından gol yemesin ve borçları azalsın. yanlış mı düşünüyorum zaten çok ucuz.

3.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    şirketi ilk defa yakından inceliyorum ama işlerinin aman aman iyi gitmesine gerek yok. Yeter ki kur tarafından gol yemesin ve borçları azalsın. yanlış mı düşünüyorum zaten çok ucuz.
    Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum ve geçmişte de yazdım. Tekstilde de işler yolunda olduğu yazıldı ama orada az biraz bozulma olsaydı bile gıda ve enerji tarafındaki iyileşme o kısmı telafi ederdi. Faaliyet tarafı zaten çok güçlü olduğundan o taraftan endişem yok. Gayrimenkuller nakite çevrilip borç iyice azaltılana kadar euroda ekstrem hareketler olmazsa ya da bu sene enflasyon muhasebesine geçilip aslında borcun eldeki varlıkların yanında pek bir önemi olmadığı piyasanın gözüne sokulursa hisse fiyatı uçuk rakamlara gidebilir. Tabi ki patron izin verirse.

Burada MNDRS i bu fonun tavsiyesi ile alan oldu mu?
    Ya da bu fon MNDRS aldı diye alan oldu mu?
    Oyna devam.
    Ben geçmişte fonlar sattıktan sonra yükselen hisse çok gördüm.

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Burada MNDRS i bu fonun tavsiyesi ile alan oldu mu?
    Ya da bu fon MNDRS aldı diye alan oldu mu?
    Oyna devam.
    Ben geçmişte fonlar sattıktan sonra yükselen hisse çok gördüm.
    Hocam uluun uda çıkarmışlar uluun bu hafta %20 yaptı yaklaşık.Ytd

6. minikyatirimci mesajları okuyup yazamadığı için duvarları tırmalıyor sanırım

Arkadaşımız ceza almış

7. Evet sayın minikyatirimci'nın gelmesi gerekiyor. Yazılacak, tartışılacak ve öğrenilecek çok şey var

Yeni maceralar bizi bekler
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

8. Fon çıktıktan sonra info 2 250 000 lot 6,65 maliyetle aldı

Sayfa 413/747 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •