Sayfa 582/607 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    yahu bi jant denilen merek eletkriklide olsa , yanmali motorda olsa alinmak zorunda degil mi ? ee bu hisse neden cikmiyor ?
    firmanin yonetimi nasil ?
    patron durust mu ?
    tahtacisi kim ? duzgun firma mi ?
    temettuleri oduyor mu ?
    yeme icme gideri , bagis adi altinda firmadan para cikariliyor mu ?

bunalri bilen varmidir ?
    Temettü konusunu öğrenmek çok basit...
    Araştırın hemen karşınıza çıkar...
    Aile şirketi ama aile üyeleri profesyonel yönetici oluyorlar , bu süreç yaşanıyor.
    Dürüstlük konusuna gelince;
    Şirketin karını ortaklarıyla paylaşması, bilgi akışı sürecindeki şeffaflık... bunları takip edin, 2-3 yıl kadar geriye gidip bildirimleri okuyun, karar verin...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by cüno Yazıyı Oku
    Temettü konusunu öğrenmek çok basit...
    Araştırın hemen karşınıza çıkar...
    Aile şirketi ama aile üyeleri profesyonel yönetici oluyorlar , bu süreç yaşanıyor.
    Dürüstlük konusuna gelince;
    Şirketin karını ortaklarıyla paylaşması, bilgi akışı sürecindeki şeffaflık... bunları takip edin, 2-3 yıl kadar geriye gidip bildirimleri okuyun, karar verin...
    dostum sen hisseye asinasin, keske goruslerini yazssaydin,
    tabiki biliyorum temettu verdigini, ve onun icin almayi dusunuyorum, ve uzun vadeciyim
    sanirim sizin dusunceniz, pozitif, maalesef bir gun gec kaldim , ve hisse tavanda, artik izlemeye alip bakacam, bir miktar alirim belki, ama yogun alim icin biraz duzeltme yapmasini bekliyim,

saniyorum, sirket profesyonel, Aile kaliteli
    Aklima takilan soru su, bu sirket neden Katma degeri yuksek jantlar uretmiyorda , demir tence gibi endustriyel jantlar uretiyor,
    katma degeri yuksek jantlarin uretimine baslamasi guzel olur, kendi pazarinda zaten lider

varmi bu yonde bir yatirim veya dusunce

3.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    dostum sen hisseye asinasin, keske goruslerini yazssaydin,
    tabiki biliyorum temettu verdigini, ve onun icin almayi dusunuyorum, ve uzun vadeciyim
    sanirim sizin dusunceniz, pozitif, maalesef bir gun gec kaldim , ve hisse tavanda, artik izlemeye alip bakacam, bir miktar alirim belki, ama yogun alim icin biraz duzeltme yapmasini bekliyim,

saniyorum, sirket profesyonel, Aile kaliteli
    Aklima takilan soru su, bu sirket neden Katma degeri yuksek jantlar uretmiyorda , demir tence gibi endustriyel jantlar uretiyor,
    katma degeri yuksek jantlarin uretimine baslamasi guzel olur, kendi pazarinda zaten lider

varmi bu yonde bir yatirim veya dusunce
    Bmw, mercedes vs ünlü markalara jant sattığını biliyorum onun dışında katma değeri yüksek jant derken neyi kastediyorsunuz
    ?
    Binek araçlara, ticarilere, iş makinalarına ve tarımda kullanılan araçlara jant üretiyor...
    Sadece uçaklara üretmiyor..?
    Katma değeri yüksek jant nasıl oluyor şahsen bilmiyorum...

4. Yanlış hatırlamıyorsam varolan 2. fabrikanın genişletilmesi için 5-6 ay önce yatırım teşviği almıştı...
    Uzun vadeli yatırımcıysanız 1 gün tavan yapması sizi etkilememeli diye düşünüyorum naçizane...

5. Bu arada yüksek enflasyon ortamına geri döndüğümüz için 2023de şirket genel kurullarında sermaye artışı kararlarının olacağını ve jantsanın da buna karar vereceğini bekliyorum... Bakalım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    kacti guzelim firsatlar, 2 gundur tavan gidiyor

7.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    kacti guzelim firsatlar, 2 gundur tavan gidiyor
    Henüz tavan değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    Bmw, mercedes vs ünlü markalara jant sattığını biliyorum onun dışında katma değeri yüksek jant derken neyi kastediyorsunuz
    ?
    Binek araçlara, ticarilere, iş makinalarına ve tarımda kullanılan araçlara jant üretiyor...
    Sadece uçaklara üretmiyor..?
    Katma değeri yüksek jant nasıl oluyor şahsen bilmiyorum...
    Henüz tavan değil
    ben tavana gidecek hisseyi tanirim, bu hisse aksama kadar tavana gider

Sayfa 582/607 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •