Sayfa 450/551 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
Arama sonucu : 4408 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

  1. Arada bir denediği şok düşüşlerden birini yapar mı?

    Öyle bir yerde tutuyor ki, bu kademede ne güçlü satıcı ne de alıcı gelir.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

  2. Rabobank, Türkiye iştirakını satıyor - Dünya

    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-671536

    Bir zamanlar banka kurma niyetleri vardı.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  3. Haydaa ben çiçek göndermedim, hemen teşekkürü geldi.

    Acaba Sn Bezgin mi gönderdi ??
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

  4. 28 Haziran 2022 tarihinde yaptığımız açıklamada özetle; Şirketimiz ile Amgen İlaç Ticaret Limited Şirketi ("Amgen") arasında, Gensenta İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin ("Gensenta") sermayesinin %99.96'sını temsil eden payların Amgen'den 135.000.000 ABD Doları karşılığı Türk Lirası (*) bedelle satın alınması amacıyla, 28 Haziran 2022 tarihli bir Hisse Alım-Satım Sözleşmesi ("Sözleşme") imzalandığı; hisse devrinin gerçekleşmesinin ise Rekabet Kurulu izni dahil gerekli izin ve onayların alınarak Sözleşmede belirlenen diğer kapanış koşullarının yerine getirilmesine bağlı olduğu, duyurulmuştu.


    Hisselerin devrine ilişkin olarak bugün (13 Ekim 2022 ) Rekabet Kurulu onayı alınmıştır. Sözleşmede belirlenen kapanış işlemleri tamamlanarak, hisse devri gerçekleştirildiğinde kamuya ayrıca açıklama yapılacaktır.


    Satın alma bedelinin tamamı hisse devir işleminin tamamlanması ile Amgen'e ödenecek olup, bahsi geçen işlemin finansmanında kullanılmak üzere 85.000.000 (seksenbeş milyon) ABD Doları karşılığı Avro, 1 yılı geri ödemesiz, toplam 5 yıl vadeli banka kredisi temin edilecektir.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

  5. Eylül 10 du bunu yazdıydım dediğim gibi olmuş
     Alıntı Originally Posted by kibarmelih69 Yazıyı Oku
    Ben kredi çekeceklerini düşünüyorum bedeli yaparsa %80n kağıt kendinde o parayı peşin verirmi sanmam
    Bedelsizi de beklemez oldum artık zira ky lotumu almasın diye kıvranıyor

    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hiç bir fikrim ve önerim yatırım tavsiyesi değildir. Ciddiye alınmasın sorumluluk kabul etmiyorum

  6. Ilk yılı geri ödemesiz kredinin kalan yıllarını Gensenta yıllık kazançlarından karşılayabilir veya büyük ölçüde karşılayabilir anladigim kadarıyla. Iyi bir alışveriş. Spekulator bunlarla ilgilenmez, eğer hava ona uygun geldiyse hemen soğutma çalışmalarına başlar. Veya şaşırtmaya devam eder. Mantıklı olanı ilk seçenek, mantık spekulatore işlemiyor.

  7. #3599
    Şirket, euro bazlı uzun vadeli borçlanmaya gitse de döviz açık pozisyonu taşımaktan pek hoşlanmadığı geçmişinden belli. İlaç sektörü hammadde olarak %90'dan fazla dışa bağımlı ve hatta ilaç ambalajları bile ithal edilmekte. İlaç sektörünün ihracat oranı çok düşük olduğundan dolayı döviz nakit varlıklarını döviz borcundan daha yüksek tutma yoluna gitmek için varlık satışları yapması beklenebilir ya da bazı şirketler gibi TL tahvili çıkarıp elde ettikleri geliri dövize çevirebilir.

  8. Doğrudur ama bu şirketin cirosunun %50 sinin ihracat olduğu yazılmış. Penisilin üretiminde tek tedarikciymis. Döviz açık pozisyonu taşımayacaklardır, varlık satışı yapması makul görünüyor. Bakalım bu döviz kıtliginda meblağ çok yüksek olmasa da bu transfere izin verilecek mı, döviz kredisi kolaylıkla bulunabilecek mı? Eğer bir pürüz yoksa çok kısa zamanda sonuçlanması lazım..

Sayfa 450/551 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •