Originally Posted by
Turquaz
Ayrıca çift tepe yapmış ve onay almak üzere
Bu piyasada bu görüntüyü bozamıyorsa bence mokokoyu
hak ediyordur
Tabi bence
Çift tepe formasyonunun hedefi kadar düştü zaten. Daha fazla düşer mi, teknik olarak düşmez diyemez kimse, aynen kimsenin çıkmaz diyemeyeceği gibi. Şimdilik hisse üzerindeki satış baskısı azalmış durumda, ancak yukarı yönlü hareket edemediği de bir vakıa. İlk geçici kapatma haberi geldiğinde tabandan satmıştım. 2 taban sonrası yükselişte tekrar aldım. Son alımıma göre tersteyim şu anda, ama daha önce çok para kazandırdığı için şimdilik çokça kızamıyorum. Ama şirketin olan biteni piayasaya aktarma şeklinde bir negatiflik var. 'Seramik piyasası iyi mi?' konusu elbette tartışılır. 3. Bilanço dönemini kapsayan zamanda seramik piyasası (özellikle ihracaat tarafı dolar bazlı büyümüş durumda. Türkiye ihracaatçılar birliği verileri bunu doğruluyor. İç pazarla ilgili çok net fikrim yok işin açıkçası. Ama malın çoğunu ihraç ettiği, buna ilaveten geçen senenin aynı dönemine göre bariz kur farkı olduğu için, geçen senenin aynı dönemine göre iyi bir büyüme rakamı gelebileceğini düşünüyorum. Ama bundan sonrası için (4. çeyrek ve sonrasıiçin) görüntü biraz flu. Teknik olarak 31.50 üzerinde kapanış yapması görüntüyü değiştirecektir. Bunu gerçekleştiremezse bir süreliğine baş ağrıtmaya devam edebilir. YTD.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri