Sayfa 460/591 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Bu hissede hisse fiatının düşmesi yeni degil ki. Ben yine buna 13,12,2021/27,12,2021 tarihleri arasında yakalanmıştım ve hisse
    fiatı 16.83.tl.den 12.78.tl.ye düşmüştü. Düşüş yüzdesi %.32..O zaman zararım çoktu ve çokta üzülmüştüm.

Şimdi ise 37.28.den 28.98.e indi. düşüş yüzdesi %.29..
    Önceki düşüşte olduğu gibi bunda da hisse fiatını çıkarırlar ama sabretmek lazım.

Bu durumu yaşadığım için sonradan hisselerimin büyük kısmını QUAGR ile değiştirdim.Çok şükür yanıltmadı beni. Bir ara hisse fiatı indiyse de sahibinin hissesine sahip çıkması ve toplamasıyla toparlandı.Şimdiyse yatırım Bankası kuruyorlarmış.

2.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku

Sene başında başlattığı logaritmik kanal içerisinde alt banda yakın seyrediyor. Tahminim Alt band çizgisini kırmayacağı yönünde. Ama niyetler kötü ve buna paralel Ali Cengiz oyunu ile iyi olmayan bir bilanço gönderirseler bant filan kalmayabilir. YTD.
    Ayrıca çift tepe yapmış ve onay almak üzere

Bu piyasada bu görüntüyü bozamıyorsa bence mokokoyu

hak ediyordur

Tabi bence

3.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    Ayrıca çift tepe yapmış ve onay almak üzere

Bu piyasada bu görüntüyü bozamıyorsa bence mokokoyu

hak ediyordur

Tabi bence
    Çift tepe formasyonunun hedefi kadar düştü zaten. Daha fazla düşer mi, teknik olarak düşmez diyemez kimse, aynen kimsenin çıkmaz diyemeyeceği gibi. Şimdilik hisse üzerindeki satış baskısı azalmış durumda, ancak yukarı yönlü hareket edemediği de bir vakıa. İlk geçici kapatma haberi geldiğinde tabandan satmıştım. 2 taban sonrası yükselişte tekrar aldım. Son alımıma göre tersteyim şu anda, ama daha önce çok para kazandırdığı için şimdilik çokça kızamıyorum. Ama şirketin olan biteni piayasaya aktarma şeklinde bir negatiflik var. 'Seramik piyasası iyi mi?' konusu elbette tartışılır. 3. Bilanço dönemini kapsayan zamanda seramik piyasası (özellikle ihracaat tarafı dolar bazlı büyümüş durumda. Türkiye ihracaatçılar birliği verileri bunu doğruluyor. İç pazarla ilgili çok net fikrim yok işin açıkçası. Ama malın çoğunu ihraç ettiği, buna ilaveten geçen senenin aynı dönemine göre bariz kur farkı olduğu için, geçen senenin aynı dönemine göre iyi bir büyüme rakamı gelebileceğini düşünüyorum. Ama bundan sonrası için (4. çeyrek ve sonrasıiçin) görüntü biraz flu. Teknik olarak 31.50 üzerinde kapanış yapması görüntüyü değiştirecektir. Bunu gerçekleştiremezse bir süreliğine baş ağrıtmaya devam edebilir. YTD.

"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    bu lanet olasi dede kim ?
    ne is yapar ? magarada mi yasiyor ?

soyleyin onda dolarla dovrim onu

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bu lanet olasi dede kim ?
    ne is yapar ? magarada mi yasiyor ?

soyleyin onda dolarla dovrim onu
    Emekli fabrikatör,Nişantaşı'nda yaşar...borsada hissedarı olduğu hisse ile oynar...

6. Kaliteli seramikte rakiplerimiz İspanya,İtalya karşısında rekabet avantajı kazanacağımızı,bu yüzden ihracatımızın artmasını beklerken sipariş alamama nedeniyle üretimi kısma...hem de en önemli ihracat pazarımız abd'nin parası 3. üç aylık dönemde 1.8 TL artmış ve kur karının da normal kara ekleneceği dönemde biz rekor kar beklerken...

7. Bist 101 %6 artı yapmış,bu uyuz en çok 30,40 (%1,74) ...batmış,bitmiş Ege Seramik..

8. Gözün aydın dedeee

Sayfa 460/591 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •