Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
holding su an yasadıgı kar rakamını hayal dahı edemezdı gemicilık olmasaydı . tahtacı da saskın durum dadedıgın gıbı 20 yıldır tıngır mıngır takılıyordu . fakat gemıye yapıla yatırım pandemı nedenıyle erken hasat edıldı . bu kımsenın beklemedıgı bır durumdu . su an hem yonetım hem tahtacı veya tahtacılar ne yapacaklarını bılemıyor . keza yatırımcılar da aynı . yıllardı 0.60 pddd gecememıs bıe holdıng var herkes eskıye bakıyor ama gsdho eskı holdıng degıl .
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Yer İmleri