Sayfa 428/747 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Hisse performansı ile forum aktivitesi.

Düzeltme sevmiyoruz

biraz hacimli ve yüklü bir siparişe benziyor.. gözlerim beni yanıltmıyorsa

2.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    biraz hacimli ve yüklü bir siparişe benziyor.. gözlerim beni yanıltmıyorsa
    Daha hacimli. Bu veriler bana biraz sansürlenmiş geliyor. Yoksa bu verilere ulaşmak paralı. Şimdi adam paralı verileri tamamen ücretsiz veriyor ise ya demo sürümünü verir.

Ben sadece sıklık takip ediyorum hocam. Eskiden ayda bir gelirdi abd verileri. Geçen aylarda haftada bir gelmeye başladı.

ABD ve hollanda durumlarını merak içinde bekliyorum olacağım sayın hocam
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

3. Bu arada Greeneco sarayköyde JES yatırımı için acele kamulaştırma almış. menderese tekstile yaklaşık 15 km uzaklıkta. Zoren JES2e komşu.
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    Lânet adeta kucaklamış bizi!" dedi. "Zaten birkaç günden beri barbut oynayamaz olduk. Ne zaman zar atsak 2-2-2-1 geliyor. Kumarın da tadı kaçtı. İçimizde ekmeğini kumardan kazananlar var. Onların cıvalı zarları bile hep aynı geliyor. Bu gidişle aç kalacaklar. Hatta, kumarbazların en azılısı olan Düşeş Recep kumar oynayamadığı için fenalaştı.
    Tutsaklardan alınan bilgilere bakılırsa, korsanların yemeği çoğunlukla peksimet, insan etiyle semirmiş sıçan ve pirinç lapasından oluşuyor, tayfalar çarpışmaya girmeden içkilerine barut karıştırıyorlardı.Kağıt oyunları oynayarak ve barbut atarak, Çin dominosu oynayarak, afyon çubuklarıyla düşlere dalarak vakit öldürüyorlardı. En gözde silahları, iki elleriyle kullandıkları bir çift kısa kılıçtı.
    Yeni bir gemiye saldırmadan önce yüzlerine ve gövdelerine sarımsak suyu sürüyorlar, bu büyünün kendilerini koruyacağına inanıyorlardı.

Borges

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Daha hacimli. Bu veriler bana biraz sansürlenmiş geliyor. Yoksa bu verilere ulaşmak paralı. Şimdi adam paralı verileri tamamen ücretsiz veriyor ise ya demo sürümünü verir.

Ben sadece sıklık takip ediyorum hocam. Eskiden ayda bir gelirdi abd verileri. Geçen aylarda haftada bir gelmeye başladı.

ABD ve hollanda durumlarını merak içinde bekliyorum olacağım sayın hocam
    Kaç para bir veri )

Neler var veri olarak ve ücreti ne kadar? nasıl ücretlendiriliyor?

6. Borsamız değerleme konusunda bazılarına bonkör ,bazılarına ise aşırı cimri şimdi baktım hektaş ile aynı favök yapılmış 6 ayda Ona 2,5 milyar dolar. Bizimkisi 91 milyon dolarcık 27 kat fark var ,aynı favökk,,,(700 miluon tl)

7.  Alıntı Originally Posted by Frqn21 Yazıyı Oku
    Kaç para bir veri )

Neler var veri olarak ve ücreti ne kadar? nasıl ücretlendiriliyor?
    Fiyat söylemiyor. Price dediğim zaman ücretsiz demo verelim diyor Sonrasında galiba satış ekibine yönlendiriyor. Koskoca S&P platts böyle olmamalı. Pazarlık mı yapalım yani

Ama hocam İmportgenius var o 150 papelden başlayan fiyatlarla

8. Birazcık daha veri

Sayfa 428/747 İlkİlk ... 328378418426427428429430438478528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •