Daha hacimli. Bu veriler bana biraz sansürlenmiş geliyor. Yoksa bu verilere ulaşmak paralı. Şimdi adam paralı verileri tamamen ücretsiz veriyor ise ya demo sürümünü verir.
Ben sadece sıklık takip ediyorum hocam. Eskiden ayda bir gelirdi abd verileri. Geçen aylarda haftada bir gelmeye başladı.
ABD ve hollanda durumlarını merak içinde bekliyorum olacağım sayın hocam![]()
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Bu arada Greeneco sarayköyde JES yatırımı için acele kamulaştırma almış. menderese tekstile yaklaşık 15 km uzaklıkta. Zoren JES2e komşu.
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Tutsaklardan alınan bilgilere bakılırsa, korsanların yemeği çoğunlukla peksimet, insan etiyle semirmiş sıçan ve pirinç lapasından oluşuyor, tayfalar çarpışmaya girmeden içkilerine barut karıştırıyorlardı.Kağıt oyunları oynayarak ve barbut atarak, Çin dominosu oynayarak, afyon çubuklarıyla düşlere dalarak vakit öldürüyorlardı. En gözde silahları, iki elleriyle kullandıkları bir çift kısa kılıçtı.
Yeni bir gemiye saldırmadan önce yüzlerine ve gövdelerine sarımsak suyu sürüyorlar, bu büyünün kendilerini koruyacağına inanıyorlardı.
Borges![]()
Borsamız değerleme konusunda bazılarına bonkör ,bazılarına ise aşırı cimri şimdi baktım hektaş ile aynı favök yapılmış 6 ayda Ona 2,5 milyar dolar. Bizimkisi 91 milyon dolarcık 27 kat fark var ,aynı favökk,,,(700 miluon tl)
Yer İmleri