kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Dün biraz piyasayı dolaştım. Bir mobilyacı mağazasının üst katı satılık yazıyordu. Şivesi bozuk, esmer suratlı mobilyacıya bina, daire hakkında konuşurken etrafımıza 3-5 kişi toplandı. Meğer mobilyacı aynı zamanda binanın mütaydiymiş ! Anlattı, attı, tutu derken ben de kendisine Afyonda mütaydim deyince çay söyledi. Sen bu daireye ne istiyon dedim. Abem bu bizim insancıklar ucuz mala kötü gözle bakıyorlar o nedenle yüksekten kapı açıyorum ki dönüp dolaşıp her yer pahalı desinler ve bana dönsünler. 2+1 olan 70 m2 net daireye 3 milyoncuk istiyormuş. Sıkı pazarlık edene 2,5 kağatla verirmiş.
Serbest öpüşme teknikleri.
2 hafta önce İkea'dan dolap siparişi verdim , dolap planlama reyonunda 30- 45 dakika kuyruk bekledim.
Teslimat 1 hafta , montaj için 12 gün süre verdiler.
............
Dün tekrar çocukların odası için ordaydım , dolap reyonunda önümde 1 kişi vardı.
Teslimat bu sabah yapıldı. Montaj 3 gün sonra.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
AYSS eğrisi ile SYAS eğrisi kesişmiş
bir halt olacağı yok.
konut piyasasi nasıl yavaşladıysa artık foruma bile kimse yazmıyor.
Yer İmleri