Sayfa 445/747 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    ihracat verileri değerli hocam.. 3:45in aktardığı dataları rakip edelim yakından.. ikna tarzı yeni iş ilişkileri de önemli..

mal toplama aşamasında olduklarını tahmin ettiğim için şirketten gerek ihracata yönelik bilgileri gerekse de Bornova projesine yönelik bilgileri talep ettiğimizde cevap alamayacağız..

şirket yeni yatırım yapmadığı sürece borcunu hızlı kapatacaktır.. ab ye alternatif abd bulundu.. tekstil tarafında ihracatın sekteye uğramayım hatta güncel durumu korumayıp ton bazında artışlar gelmesini diliyorum..
    pıt pıt pıt

Benim teorim şu; ABD ile Avrupa'nın Çin ile eskisi kadar ticaret yapmak istememeleri.

Bu durum covid ve tedarik zincirin bozulması ile anlaşıldı.

Bütün malınızı tek bir firmadan alırsanız. Yarın bir gün tedarik ettiğiniz firma nanay olursa siz de nanay olursunuz

Diğer sebepte bana göre politik sebepler. Oralar girmeye gerek yok

Tabloda ABD'nin HS 6302 kodlu bed linen table linen (çarşaf, masa örtüsü) ithalatını gösteriyor

Çin'den2,5 milyar dolarlık ithalat yapıyor
    Türkiye'den 280 milyon dolar

Not: HS 6302 bütün çarşaflar ve masa örtülerini ı kapsıyor sadece pamuklu değil yani

Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

2.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    pıt pıt pıt

Benim teorim şu; ABD ile Avrupa'nın Çin ile eskisi kadar ticaret yapmak istememeleri.

Bütün malınızı tek bir firmadan alırsanız. Yarın bir gün tedarik ettiğiniz firma nanay olursa siz de nanay olursunuz

Tabloda ABD'nin HS 6302 kodlu bed linen table linen (çarşaf, masa örtüsü) ithalatını gösteriyor

Not: HS 6302 bütün çarşaflar ve masa örtülerini ı kapsıyor sadece pamuklu değil yani

Hocam çok güzel bilgiler emeğine sağlık 2021 de yaklaşık %40 artış var inşallah bu senede güzel artışlar olur.

3.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Son zamanlarda Bulgaristan’dan gelen müşteriler sayesinde hareketli günler yaşadıklarını söyleyen pazar esnafından Türker Tulga, "Bulgaristan’da yaşanacak doğalgaz krizi dolayısıyla yorgan, battaniye ve kışlık nevresim satışlarında güzel işler yaptık. Doğalgazda bir sıkıntı yaşarsak diye şimdiden hazırlık yapıyorlar.
    http://trakyaflashaber.com/haber/dog...yor-21203.html

Doğal gaz alımlarında büyük ölçüde Rusya’ya bağlı olan Avrupa, Putin'in kıtaya giden gazı önemli ölçüde kısmasından sonra sert bir kışa hazırlanıyor. İngiltere'deki finans devleri şehir dışında geçici ofisler açmayı planlarken Danimarka'da bankaların çalışanlarına battaniye dağıttığı, Almanya'daki Deutsche Bank'ın da Almanya'daki ofislerinde sıcak suyu keseceği öğrenildi.
    https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...tildi-42142501

Almanya üşüyor: Parlamentoda battaniye teklifi
    Almanya'da Thüringen eyalet parlamentosundaki genel kurul salonunun soğuk olması nedeniyle üşüyen milletvekillerine battaniye teklif edildi.
    https://www.sondakika54.com/amp/habe...fi-111497.html

Battaniye haberleri görmüştüm Mendereshome da güzel battaniyeler var battaniye ve kışlık nevresimden bu çeyrekte Avrupadan talep artışı gelebilir diye düşünüyorum.Ytd
    📍Türk üreticiler, özellikle Almanya’dan gelen battaniye siparişlerine yetişememeye başladı. Geçen yıl en fazla ihracat, Ortadoğu’ya yapılırken, bu yıl en fazla satış Almanya, Fransa ve Bulgaristan’a yapıldı.

23.10.2022
    Para Dergisi

🧘♂Yaz, Bist Tekstil’e #XTEKS bir artı daha
    https://twitter.com/ibrahim___ethem/...QeZCESonMJOAuQ

Daha önce yazmıştık battaniye haberleri şimdi gelmeye başladı

4. Bitti mi ?
    Hayır efendim bitmedi

Dünya çarşaf ticareti Baskılı pamuktan ve baskısız pamuktan olmak üzere iki tane
    Enterasan olan avrupa biliği de baya çarşaf ihraç ediyormuş (ABD, canada, birleşik krallık, İsviçre vs vs )

Ceyranlar ve enerji pahallandı evrupada. Gelsinler rekabet etsinler
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    pıt pıt pıt

Politik sebep de bu :
    https://www.voaturkce.com/a/cine-uyg...i/6748405.html

6.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    voawwww
    voawwww
    voawwww

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Bitti mi ?
    Hayır efendim bitmedi

Dünya çarşaf ticareti Baskılı pamuktan ve baskısız pamuktan olmak üzere iki tane
    Enterasan olan avrupa biliği de baya çarşaf ihraç ediyormuş (ABD, canada, birleşik krallık, İsviçre vs vs )

Ceyranlar ve enerji pahallandı evrupada. Gelsinler rekabet etsinler
    o kadar para saydık baskı makinasına.. katma değerli ürünlere olsa gerek..

ciddi iş ha bu baskı olayı.. ha deyince olmuyor.. şirket sağlam yatırım yaptı o makinelere..

hani siz borç diyorsunuz ya ben yatırım varlığı diyorum..

şirket öyle bir ihracat bağlantısı yakalarki yeri gelir o borcu tek bir müşterisinden öder..

8.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    menderes tekstil için en iyi çeyrek 3.çeyrek..

bakalım nasıl sonuçlarla karşılaşacağız..

net kardan ziyada borcumuz 10m euro azalsa hiç de fena olmaz..

seneye de net borç / favök 1 olsa, aracı kurumlar çift hanede raporlar yağdırsa biz 2.19 maliyetle arkamıza yaslanır keyfimize bakarız
    hep diye içine çek beni

Sayfa 445/747 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •