İşimde var ama süper delikanlı fatih altaylı'nın ensesini tokatlamadan edemeyeceğim.
2 gündür TOGG'un parlatmasını yazıyor. Bu herif 1 yıl kadar önce TOGG fabrikasına gidip anlatmış da anlatmıştı. Onun üzerine adama mail atıp hatalarını göstermiştim, oda bana küfür maili atmıştı, bende karşımdakinin kim olduğunu kavrayıp gülmüştüm.
Karşımda azda olsa kötü karakterli çocuk vardı. Yaş olarak değil ama beyin olarak. Benim mailin akabinde de, okuyucu maillerine artık yer ayırmayacağım diye açıklama yapmıştı.
2 gündür yazdığına göre herkes bu araba yapılamaz demişde kendisi yapılır demiş de. Bunu övünerek anlatıyor.
Birincisi ülkenin sırtına yük olacak bir proje bu. Yapılmaması yapılmasından çok daha iyi. yapılma yöntemini bir kaç kez yazmıştım. Otomotiv sektöründeki küçük üreticilere teknoloji ve diğer desteklerden verirsin. 3 yılda sana iki üç tane %80 i yerli otomomil üreticisi çıkar. TOGG un %70 i ithal ve uzun yıllar ithal etmeye devam edecek, ülke halkının sırtına yük bir proje. Hem parasını biz karşıladık, hemde ithalat ın verdiği zarar sebebi ile.
İkincisi bu otomobili yapmak bu yöntemle çok kolay. Hayatımda otomobil üretmedim ama bu otomobili aynı şartlarda çok kolay üretirim. Hatta ileri gidiyorum, ticaret ve iş hayatı tecrübesi olan çoğu kişi bu şartlar ile üretir.
Şartlar ne.?
Devlet fabrika kurman için para arazi ve tüm desteği verecek, alım garantisi verecek sen üreteceksin. Alım garantisi vermezse yine üretirsin ama TOGG üretmişsen bu fabrika kalıcı olmaz.
Peki nasıl üretirsin. Çok kolay. SİHA üreten bayraktar ailesi gibi üretirsin.
para arazi devletten vergi almıyor. Devletten aldığın para ile yönetici ekibi kurarsın. O ekip sana fabrikayı kurar üretime başlarlar. Sen parmağını oynatmazsın, cebinden tek kuruş çıkmıyor, riskin yok. batarsan fabrikanın trilyonluk araziside senin. Sadece battığını borca girmeden açıklayacaksın, baktın satamıyorsun battım dersin, arazi ve techizat sana kalır.
Bayraktar aileside aynı şekilde siha fabrikası kurdu ve yok satıyor. para devletten. Gitti TUSAŞ ın SİHA mühendislerini transfer etti, TUSAŞ tökezledi ama bayraktar bu mühendislerle siha fabrikasını kurup üretmeye başladı. Devlet alım garantiside verdi. Zaten İHA üretmiş olan TUSAŞ mühendisleri İHA yı ürettiler ve devlete sattılar. Sonra yürüdüler. hepsi bizim vergilerimizle bizim yetiştirdiğimiz TUSAŞ mühendisleri sayesinde oldu.
TOGG da alım garantisi varmı bilmiyorum mutlaka belli ölçüde devlet alacaktır. Lüks otomobiller tabiki alırlar. para ceplerinden çıkmayacak bizden çıkacak. Devletin alımı tek başına fabrikayı kurtarmaz, ülke çapında ve yurt dışına satabilmeleri gerekir. İsimsiz tecrübesiz bir firma bu fiyata o ürünü tutturamaz. Proje liderini tayyipin anlatımından tanıdım yapamaz. Faaliyetlerinden de belli yapamaz.
İş adamı herkes(hatta gençlerin bir kısmı) devletten para alıp otomobil üretir(ürettirir) ama o fabrikayı devlet yardımı olmadan yaşatmak asıl iş. TOGG Otomobillerin, dünya devi firmaların ürettiği otomobillere göre hiç bir avantajı yok. Niye toyota, mercedes, audi, hyundai, tesla yerine ismini ilk defa duyduğu TOGG'u ünlü lüks araba fiyatına alsın.?
Yaparsa özür dilerim.
Üretmesini devlet parası ile komşu kadın halime bile yapar. Devlet yardımı olmadan o fabrika yaşayacakmı o önemli.
10 yıl sonra görüşürüz. Devlet yardım etmez ise göreceğiz. Devlet fabrika batmasın diye her yıl yardım ederse de, ülke çalışanının parası TOGG sahip ve yöneticilerine transfer edilmiş olur.
fatih altaylı çoğu parçalar ithal ve pili içeride yabancı şirketin ürettiği bu fabrikayı anlata anlata bitiremiyor. İstanbul havaalanınıda böyle anlata anlata bitirememişti. O projede bizim sırtımıza yük olarak bindi.
Bu arada haberimin türkü sitesinin okunacak köşe yazarı pek kalmamış. abdurrahman var, altaylı var ki altaylının %30 faydası oluyorsa %70 da zararı oluyor bu ülkeye. Ülkeye yük proje sahiplerini onayladığı için.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri