Sayfa 31/178 ÝlkÝlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1419 madde; 241 - 248 arasý.

Konu: dow jonese kafa atan adam iki

1. Dow analezimize kaldýðýmýz yerden devam edelim, conciþler bugün 31.800 e kadar fýþkýrttý
    Benim cýmbýzla bulduðum eski desteðin yani þimdiki direncin bi týk üstünde
    Son 10 günde yaklaþýk 3bin puan fýþkýrttý tahminim 32bin200 lerden kafaya levyeyi yer diye düþünüyorum. tabii bu tamamen teknikýl sallamasyon, tutar tutmaz bilemem
    10 gün önce ki dibi bildiydik diye egomu þiþirip havamý atabilürüm
    Hamdým Piþtim Yandým

2. Dow jons 32200 direncini bi çýrpýda geçemeyeceði belliydi, nokta atýþý olmasa da dün tahmin ettiðim seviyeye yaklaþmýþ bugün 32172 den satýþ yemiþ.þuan 31860 larda dolanýyor.
    ama üzülmeyin bikaç sefer daha direncini geçmeye çalýþacaktýr diye düþünüyorum, geçer geçmez bilemem
    Hamdým Piþtim Yandým

Alýntý Originally Posted by *Bozkurt Yazýyý Oku
    Hisseyi kiraya verdiðin an,kira sözleþmen bitene kadar satamýyor oluþu (mesela global bir olay oldu, ters birþeyler geliþti, endekis irtifa kaybetmeye baþladý ve göz göre göre iniyor sen asla hisseni satamýyorsun) dezavantaj
    @*Bozkurt, yanliþ anlaþýlma olabilir, sözleþme imzalamana gerek yok, sözleþme bitene kadar satamama sözkonusu deðil, kurum seni arýyor, ödünç vermeyi kabul ediyorsun, saat 17.00 dan sonra hesabýnda hisse görünmüyor, ama ertesi gün hesabýna düþüyor, yine gerekiyorsa kurum hergün aynýsýný tekrarlýyor, ama hisseni 17.00 dan sonra satmak istediðinde kurum brokeri devreye giriyor ve gene iþlem yapabiliyorsun, uygulama deðiþmediyse durum bu, bunlar kolay aþilabilir, önemli olan kurumun seni aramak istemesi!

4. O zaman aylýk kira diye bir durum yok, arkadaþ aylýk kiraya verdim þu kadar getirisi oldu yazýnca demek ki ben farklý anlamýþým.
    Hamdým Piþtim Yandým

5. Dün tahmin ettiðim gibi coniler direncini bugün de zorlamýþ ve geçmiþ ama tutunamamýþ 32382 görmüþ þuan 32120 seviyelerinde
    Hamdým Piþtim Yandým

6. Aslýnda günlük tahminlerin hiçbir önemi ve de ehemmiyeti yok, trade ile bu iþler sakýz parasýndan öte gitmiyor.
    benim biran önce orta ve uzun vadeli analiz öðrenmem lazým.
    Hamdým Piþtim Yandým

7. Yaklaþýk üçbeþ aydýr elimizde 1000 tale maliyetle gram altýn yapýþtý kaldý.
    Bistten sepet yaptýk ne uzadý ne kýsaldý
    Fakirlikten kurtulamýyoruz bir türlü
    Hamdým Piþtim Yandým

8. Ptesi vade sonu bitiyor, haftaya salý gününden itibaren borsalarda sert fiyatlamalar oluþmaya baþlar diye düþünüyorum. Önümüzde yýlsonu defteri kapatma yarýþý ve yeni yýla hazýrlýk çalýþmalarý eþliðinde 2 aylýk süreçte osbir aralýða kadar go go go olma olasýlýðý yüksek
    Hamdým Piþtim Yandým

Sayfa 31/178 ÝlkÝlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •