Sayfa 723/802 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Acilis oncesi ilk dakikalarda tavanda 32bin lot eslesmisti ama su anki eslesen 62tl ve 8bin lot. Bilanco benim beklentimin altinda kaldi ama enseyi karartacak durum da yok. Stoklarda ciddi artis var, buna bagli son ceyrekte marjda iyilesme ve tekrardan yukselen ceyreklik faaliyet kari gayet olasi. Birkac gun hareketli olur ve bol devre kesici gorulur gibi hissediyorum.

Ytd.

tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    malesef borsa bir önceki dönem karlılığına bakarak hisseyi fiyatlıyor. çeyreklik karlar 17 milyon ....18 milyon ve son olarak 13,6 milyon karda düşüş olarak gerçekleşmiş.zaten hissedeki yükseliş sonrası geri çekilme bu gerçeği yansıtıyordu.yeni yatırım 6 ay gecikmeside bu fiyatlamayı etkiledi.fiyatlamanın geleceğini spec tain edecek.izleyip göreceğiz.
    spek destek atma konusunda isteklim değilmiş
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

3.  Alıntı Originally Posted by kubilayn Yazıyı Oku
    Spek bu haberin kokusunu almış ise bugünkü düşüş nedeni olabilir.47-54 git gelleri yerine 54-60 gitgellerine başlamaz umarım.Yarın niyetini anlarız.Bence yatırımın tamamlanması seçime geliyor olması ? BİLANÇONUN İYİ GELECEĞİ KONUSUNDA ENDİŞEM YOK.YTD
    54 de bekliyorum
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

4.  Alıntı Originally Posted by turkuazmavii Yazıyı Oku
    Teli kapatıp hemen satan arkadaş !
    Hızlı satmakla çok iyi yapmışsın..
    Açık konuşayım bu arkadaşla birazcık kinaye yapmıştım ama adam bir şekilde haklı çıktı. :) Biz hissemize güvenerek hata etmişiz anladığım... Arkadaşı tekrar tebrik ediyorum. Bizim gibi kurtları avladı :)

5. gedzayı verip bunu artırdım. biraz kenarda nakit kalsın diye 8 hisseden 7 ye düştüm. bu kağıt gider sabır lazım. güzel faaliyeti var. her sektöre satış yapabiliyor. kapasitesi artacak vs..

6. Evet beklenen oldu..korkmakta ve endise etmekte hakliymiş insanlar..öncü veriler beklendigi gibi ciktı. Satıslarda gerileme ve yine satıslarin maliyetlerinde yüksek rakamlar ! Stoga calismalari gelecek donem icin her ne kadar olumlu beklenti olustursa da..
    Sadet ; hissenin bu son bilanco ve rasyolariyla su an olmasi gereken reel ve yalin degeri 62...65 arası rakamlar..
    Sektor ortalamasina gore de yine yaklasik deger 86..90 civarlari..
    FK sına gore ise zaten 3 lü rakamlar rahatlikla...Bir yol kazasi diyelim bozulma yok..Bir zaman 57...65 arasi trade imkani verip ve buralarda fiyat olusturup yoluna devam edecektir..
    ve epeydir dokemediklerini de bu firsatla dökerek !..sürec uzayabilir sadece..
    Kendi goruslerimdir ! Ytd

7. Dünya ya selüloz ihraç ediyor kritik öneme sahip devlet bile ortak olabilir …..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Kagıt üreticilerinin ihtiyaç duyduğu esmer selüloz var mı Acsel de Rusya savaşı dolayısla en çok buna ihtiyaç duyuluyor Rusya da savaş var selüloz yok Acselde va mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 723/802 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •