Sayfa 253/1019 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Viop XLV

1. Bulut Hocam uygun vaktinizde bir EKGYO bakabilir misiniz, sıkışmanın sonuna gelmiş olmalı diye temenni ediyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aman su içindeysen balığa yılana dikkat et. Bir yerine gelir reisim
    Ne diyon yani g.tü kolla mı diyon, açık konuş benimle ceton köşeli
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bulut Hocam uygun vaktinizde bir EKGYO bakabilir misiniz, sıkışmanın sonuna gelmiş olmalı diye temenni ediyorum

saatlik ve 240 dk graflarda dipte yarın açılıştaki 120 dk önemli hareket yapacaksa 4.60 üzeri saatlik kapanışlarda kanal tepesine hareket mevcut.
    bol kazançlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne diyon yani g.tü kolla mı diyon, açık konuş benimle ceton köşeli
    Bozkurt kardeşim eskiden short short diye zarar ederdin bıraktın bunu çok sevindim aldığın hissede inşallah para kazanırsın

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

saatlik ve 240 dk graflarda dipte yarın açılıştaki 120 dk önemli hareket yapacaksa 4.60 üzeri saatlik kapanışlarda kanal tepesine hareket mevcut.
    bol kazançlar

Teşekkürler elinize sağlık

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt kardeşim eskiden short short diye zarar ederdin bıraktın bunu çok sevindim aldığın hissede inşallah para kazanırsın
    Vob u bırakalı Çok güzel paralar kazandım Ayasofya abi,
    kuş var 67 maliyetli tüp var 250 maliyetli sepetteki iyilerden bikaç örnek, haa çürük yumurtalarda mevcut suyun içinde kalan ama olsun onlarda bi gün fışkırttırır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    senciyiz metin bugün..

çok kanlı bi kapanış hayal etmiyorum, usturuplu bi satış bekliyorum, öyle devre kesmeceli falan değil, ama akbank devre kesebilir, ona kefil değilim
    metin68 yüzünden shortlar zarar yazdı, kendime kızdım -sen niye uyuyon metine, onun tuzu kuru diye.. shortun allah belasını versin

neyse bi noktada isctr yapıştım, sürpriz kapanış yaptı, teselli oldu.. yarın yukarı olur gibi, ama ben oynamıycam.. makas bu kadar yüksekken long oynanmaz diye hissediyorum

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    metin68 yüzünden shortlar zarar yazdı, kendime kızdım -sen niye uyuyon metine, onun tuzu kuru diye.. shortun allah belasını versin

neyse bi noktada isctr yapıştım, sürpriz kapanış yaptı, teselli oldu.. yarın yukarı olur gibi, ama ben oynamıycam.. makas bu kadar yüksekken long oynanmaz diye hissediyorum
    Teorik fiyatın %3 üzerinden alan paladır sadece, satan da ky...Bir yerde çakacak, hatta teoriğin bile altına inebilir. O zamanı da bir kendi bilir, bence bu dalga 4200 e kadar devam edebilirler, hazır bilanço vs at izi it izine karışmış durumda...şimdilik long devam.

çarşamba thy bilanço gelecek, orada abartabilirler, bilanço sonrası da alabilirler..tüpraş perşembe gelecek, bir çoşku da oradan gelir...yarın tüpraşın ekim ayı faliyet raporu gelecek, ondan da olumlu etkilenir. sasa zaten fezaya gitmekle meşgul.

sonuçta, bu dalganın biraz daha gidecek yeri var...dönüşe de sasa önderlik edebilir...buradan yarıya düşse, temel olarak neden düştü demem..ama patron izin verir mi, orasını bilmem.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 253/1019 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •