Originally Posted by
KaraKemal
metin68 yüzünden shortlar zarar yazdı, kendime kızdım -sen niye uyuyon metine, onun tuzu kuru diye.. shortun allah belasını versin
neyse bi noktada isctr yapıştım, sürpriz kapanış yaptı, teselli oldu.. yarın yukarı olur gibi, ama ben oynamıycam.. makas bu kadar yüksekken long oynanmaz diye hissediyorum
Teorik fiyatın %3 üzerinden alan paladır sadece, satan da ky...Bir yerde çakacak, hatta teoriğin bile altına inebilir. O zamanı da bir kendi bilir, bence bu dalga 4200 e kadar devam edebilirler, hazır bilanço vs at izi it izine karışmış durumda...şimdilik long devam.
çarşamba thy bilanço gelecek, orada abartabilirler, bilanço sonrası da alabilirler..tüpraş perşembe gelecek, bir çoşku da oradan gelir...yarın tüpraşın ekim ayı faliyet raporu gelecek, ondan da olumlu etkilenir. sasa zaten fezaya gitmekle meşgul.
sonuçta, bu dalganın biraz daha gidecek yeri var...dönüşe de sasa önderlik edebilir...buradan yarıya düşse, temel olarak neden düştü demem..ama patron izin verir mi, orasını bilmem.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri