Sayfa 111/180 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 881 - 888 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. teknosnın piyasa değerinin 208 milyon dolar yani 3 milyar 900 milyon Tl olması bence saçmalıktan başka birşey değil yeni bir sürü hisse neredeyse bunun piyasa fiyatlarında yani teknosa ismi bile 1 milyar TL eder belki marka değeri olarak ayrıca bir sürü mağaza, ges, pazaryeri vb. var bence piyasa çok ucuz fiyatlıyor teknosayı...ytd
    Son düzenleme : fb_06; 03-11-2022 saat: 12:36.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çok kaldım mı acaba bofanın elinde.??
    Abi bugün satıcı vakıf çok yüklü sattı öğleye kadar, son günlerde de işyatırım satışa eşlik ediyor. Bofa defansif alıcı konumunda.

3.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Abi bugün satıcı vakıf çok yüklü sattı öğleye kadar, son günlerde de işyatırım satışa eşlik ediyor. Bofa defansif alıcı konumunda.
    satsınlar bakalım...teknosa giderek büyüyor...bu sene 600 milyon net kar ile kapatacağını seneye ise 1 milyar kar yapacağını düşünüyorum...her iş kolunda hızla büyüyor...ges sektörü zaten başlı başına büyük beklenti...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Yatırım fonları salı günü 151.000 lot daha almış..

5. Fonlar bu alımları durup dururken yapmaz diye düşünüyorum. Teknosanin barındırdığı potansiyelin onlarında farkında oldukları kanaatindeyim.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Vakıf dün aldığını sattı,birazda işleri pislik..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satsınlar bakalım...teknosa giderek büyüyor...bu sene 600 milyon net kar ile kapatacağını seneye ise 1 milyar kar yapacağını düşünüyorum...her iş kolunda hızla büyüyor...ges sektörü zaten başlı başına büyük beklenti...
    Teknosa ya piyasa şimdilik düşük rasyolaru layık görüyor..sene sonu 600 milyona yakın kar geldiğinde 15 f/k ya çıkaracaklar fiyatlamayı,seneye 1 milyar milyar tl kar hayal değil ve piyasa değeri 15 milyar tl ile fiyatlanması mümkün olabilir..

8. Fonlar alıma devam ediyor..

Sayfa 111/180 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •