Sayfa 245/1001 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Ustad 25.7-24.10 dolar kkm sinden bi kurus kur farki almadan sade faizle ciktim bosuna 3 ay bekledim. Ppf ve kvba fonlardan %25 geliyordu ilk 2 donem iyi kkm getirisine kandik ve malesef zarar ettim.ve hemen yine fona dondum.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ama başlangıcınıza göre daha fazla dolar alabilecek duruma geldiniz.
    Asıl kazanç doları arttırmakta bence.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ama başlangıcınıza göre daha fazla dolar alabilecek duruma geldiniz.
    Asıl kazanç doları arttırmakta bence.
    Trolluyorsun hep ...kkmci öyle böyle ..e siz foncular daha çok dolar arttırdıniz .onu söylemiyorsun .TL den giren kkm yapanin ne işi olur dolar artmasıyla..yüzde 160 getiren fonlar var ikiye katladiniz dolar bazında ..Bozun dolar alın o zaman...

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Trolluyorsun hep ...kkmci öyle böyle ..e siz foncular daha çok dolar arttırdıniz .onu söylemiyorsun .TL den giren kkm yapanin ne işi olur dolar artmasıyla..yüzde 160 getiren fonlar var ikiye katladiniz dolar bazında ..Bozun dolar alın o zaman...
    Elimde olanı yazıyorum, kkm de 1 tur daha atsak mı yoksa son mu desek bütün mesele o.
    tüm portföy kkm de değil tabiki.

kurun aniden kopacağına inaniyorsan gir .

Dolar sabit kalirsa 3.38 faiz alirsin 92 gune 27 faize yatirsan 6.47 fark 3.09 100k da 3090 lira .

*Duserse de banka makasi ve vergiyi kurtaracak kadar dusmesi lazim yoksa ayni miktarda dolarin olmaz*
    Son düzenleme : paramanya; 03-11-2022 saat: 23:35.

İzmirde deprem oldu yine fena salladi .

6.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Fonda olsa stresli isler %160 getiriyi almak icin sabir gerekli , panik olmamak gerekli , stres olmamak gerekli , celik gibi sinir sistemi gerekli. Ama KKM veya mevduat boyle degil benim gordugum. Mudi icin daha konforlu ve rahat.

Konudan alakasiz olarak ;

Bilimsel verilerle guzel , aciklayici bir video. Ozet olarak ; Okul ve ise gidis saatlerinin degistirilmesi gerektigini savunuyor. Ulke kis saati uygulamasina sabitlenmemeliydi , yaz saati uygulamasina sabitlenmeliydi diyor. Karar dogru ama uygulama yanlis diyor.

https://www.youtube.com/watch?v=EBooXuKajnA

7. İzmir büyük geçmiş olsun.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. odea usd için %2.85 faiz teklif etti.

paranın sahibi faizi 4 e yükseltti.

eller gider mersine
    biz gideriz tersine
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 245/1001 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •