Sayfa 83/132 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 657 - 664 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1. Bak Tezol hiç oranı buranı oynatma senin çanağindan 33 porsiyon et çikarip ziyafet cekecegim eşe dosta
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

2. Gap boşlugunu aldin..hafifçede çanağına kulp takdın..gerçi ben kulpsuzda içerdim ya, neyse...korkutacaklarinida korkuttun..geriye kalanlar benim gibi anasinin gözü yatirimcilar..hadi eller havaya kop kop gel...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

3. Aslında bilançodan sonra geri çekilme olsun isterim. Henüz istediğim sayıda lot alamadım. Bir %20 geri çekilse çok iyi olur ama zor bu defa da fabrika açılışı yaklaşıyor. Yeni yılda da bedelsiz ve temettü derken hiç sanmıyorum geri çekileceğini.

4.  Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Aslında bilançodan sonra geri çekilme olsun isterim. Henüz istediğim sayıda lot alamadım. Bir %20 geri çekilse çok iyi olur ama zor bu defa da fabrika açılışı yaklaşıyor. Yeni yılda da bedelsiz ve temettü derken hiç sanmıyorum geri çekileceğini.
    Sayın @temettübükücü, öncelikle forumdaki yorumlarınız için teşekkürler.

İyi ya da kötü yönden her türlü olayın gelişebileceği bir dönemden geçiyoruz. Her ne kadar içinden geçtiğimiz dönem itibariyle kısa vadede geri çekilme olsa bile firmayı takip eden sizlerin de gördüğü ve belirttiği üzere firma açısından işlerin yolunda gitmesi, yeni gelen dönemsel karların önceki dönemlere daha iyi olacağının beklentisi(özellikle birinci çeyrek rakamını dört gözle bekliyorum) , yeni fabrikanın açılacak olması, navlun giderlerinin düşmesi gibi sebeplerden ötürü bu geri çekilme olsa bile kısa dönemli olacaktır. Yarın ne getirir bilinmez. Ama şu an rüzgar firmadan yana esiyor.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by ace Yazıyı Oku
    Sayın @temettübükücü, öncelikle forumdaki yorumlarınız için teşekkürler.

İyi ya da kötü yönden her türlü olayın gelişebileceği bir dönemden geçiyoruz. Her ne kadar içinden geçtiğimiz dönem itibariyle kısa vadede geri çekilme olsa bile firmayı takip eden sizlerin de gördüğü ve belirttiği üzere firma açısından işlerin yolunda gitmesi, yeni gelen dönemsel karların önceki dönemlere daha iyi olacağının beklentisi(özellikle birinci çeyrek rakamını dört gözle bekliyorum) , yeni fabrikanın açılacak olması, navlun giderlerinin düşmesi gibi sebeplerden ötürü bu geri çekilme olsa bile kısa dönemli olacaktır. Yarın ne getirir bilinmez. Ama şu an rüzgar firmadan yana esiyor.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Rica ederim ama benim yorumlarimla kimse yatirim kararı almasın. Sesli düşünmek gibi görmek lazım.

Sirket zaten altin gibi parlıyor maşallah. 2023 de enflasyon en az %50 olur ve hisse senetlerinde yukarı yön devam eder. Bununla birlikte tezol da endeksten kat ve kat yüksek getiri sağlar diye düşünüyorum.

Yorumlarıyla katkı veren herkese teşekkür ederim.

Not: Ne zaman endeks yeşil olsa tezol kırmızı yakar genelde böyle seviyor tahtacimiz.

Yakın ve uzak çevremde uzun süredir borsa yatırımcısı olduğum bilinir.

Bu nedenle bu aralar özellikle ne alalım diye soran çok oluyor.

Yaaa ben size 2-3 senedir ben ısrar ettim, altın dolar yatırım aracı değildir, hisse alın dedim.Nne hisseler söyledim, üçe beşe ona katlayanlar oldu.
    Baktılar ki kur koruma dahil hiç biri yatırım değil enayi durumuna düştüler. Yüzde 150 enflasyonda sadece yüzde 40 kazanca razı olmak durumunda kaldılar.

Şimdi ben size ne diyeyim?
    -Valla yalan yok 1 aydır birinci sırada en garanti gibi gördüğüm TEZOL alın dedim, Daha başka uzun vade beklemek şartı ile EGSER EREGL alın dedim.

Kendim de 8.80 den beri TEZOL taşıdım. Arada kısa bir süre çıktım ama 19.00 dan itibaren tekrar 3-6 ay vadeli almaya başladım. Daha uzun vade tutup tutmamaya ; yeni fabrika açıldıktan sonraki ilk 3 aylık beklentilere bakarak karar vereceğim.

Biiiir TEZOOOL
    .....
    ...
    Bilmiyorum bana tecrübelkerim en garanti TEZOL olduğunu söylüyor. Uzaman sayılmam sadece eski borsacının şahsi tecrübesi olarak değerlendirin. Güvenmeyim ama kendiniz araştırın derim.
    Hedefim 3-6 ay içerisinde 25-30-35 Allah ne verirse artık. 25 + da olsa öper başıma koyarım, kâr kârdır

7. Bilanço Bugün de gelmeyecek artık yarına kaldı.3Ç 450 milyon gelir sanırım.

8. 7.24 maliyetle taşıma ve lot sayımi artırmaya devam kendi adıma. Borsacı değilim yatirimciyim.Hicbir neden yokken neden satayim.

Sayfa 83/132 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •