Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
epey alabilrim tek basıma yaparsam manipulasyon olur yatırım yapan herkes ufak ufak alsa bile kendisi doğal yollardan yükselir çünkü millet ev aldıkca dolaşan sayı azalacak.
rakama çok takılmıyorum 32ye satmak isteyen varsa satsın 26ya satmak isteyen varsa buyur satsın
benim kafama 36da dank etti o tarihten beri alıyorum grafiktende anlaşılıyordur 36da gelen desteği ve sonrasındaki dipten dönüşü şşimdi 37 altına destek atıyorum.
herkes kendi maliyetini düşürmeye çalışsın bakalım neler olacak
farzedelim 44 oldu satacakmıyım neden satayım ki 44tende alacagım çünkü değer karşılığı 52 lira satış ofisinin fiyatı belli
gerekirse 3yıl sonra satış ofisi fiyatından satarım her şekilde kazançlı çıkarım.
buradaki kritik nokta maliyeti düşürmek.
2-3 kez trade yapabilirsin kazanırsında farzet 42ye fırladı trade için 42den alım yapabilecekmisin hiç sanmıyorum.
Öyle bir durumda ben bir hisse bulurum. Fakat tersi durumda ben 34 maliyetle girdiğimde sizin maliyetiniz ne olacak hocam? Çok borsa tecrübem yok. Ancak inerken hisse almak maliyeti duşurebilir ancak bu durum zararinizi azaltmaz. O inmeye devam ettikce sizin elinize mal vermis olurlar. Tersi durumda da birileri düsukten aldigi mallari yuksekten satarken siz yuksekten girersiniz sonra bi bakmissiniz elinize vermisler.. dikkat ve takip onemli.