Sayfa 76/216 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Zaten düşecek, trade etmek kadar mantıklı başka birşey var mı
    Sıkıntı yok kardeşim yeterki sen trade et kazan her düşürmeye çalıştıklarında destek oluyorsun sonuçta
    Forumu okuyan diğer arkadaşlarda yazmaya başlar ve destek atmaya başlarsa çok eğleniriz.

2. Değerli arkadaşlar borsa ve emlaktan anlayan arkadaslardan uzun zamandır konuyla ilgili bir yorum yapmıyorlar . Yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. Bunun dışında şöyle yapalım böyle yapalım diyerek kağıdı bir yerlere tasiyacaginiza inanıyorsanız konuşmaya devam edin. Benim de canım sıkkın ortalamam yüksek ev değil yatırımdi amacım . Can sıkıntısından alım satım yaparak zararınızı artırma ihtimalini de unutmayın . emlak ekonomi ve borsadan anlayan arkadaşlar yorum bekliyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by zekirdek20 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar borsa ve emlaktan anlayan arkadaslardan uzun zamandır konuyla ilgili bir yorum yapmıyorlar . Yorumlarını esirgemezlerse sevinirim. Bunun dışında şöyle yapalım böyle yapalım diyerek kağıdı bir yerlere tasiyacaginiza inanıyorsanız konuşmaya devam edin. Benim de canım sıkkın ortalamam yüksek ev değil yatırımdi amacım . Can sıkıntısından alım satım yaparak zararınızı artırma ihtimalini de unutmayın . emlak ekonomi ve borsadan anlayan arkadaşlar yorum bekliyoruz.
    Canını sıkmana gerek yok kardeşim, madem yatırım amaçlı girdin maliyeti düşürmeye bak ki ilk yükselişte kurtulasın maliyetin 39 olsaydı 2 defa satıp kurtulmuştun. Evet kağıdı bir yerden bir yere taşıyacağımıza inanıyoruz bu yüzden 36dan alımlara başladık.
    Kendi sahip olduğumuz 42,5dan aldığımız kağıda kendimiz destek vermeye başladığımızdan beri 36 altına düşmedi.
    Devamı gelecek destek at maliyetini düşür kurtulman dileğiyle.

4. Forum özgür bir ortamdır.Herkes fikirlerini paylaşır.Kimse zorla forma dahil edilmedi.Hoşlanmayan arkadaşlar burda değerli zamanlarını harcamayabilir.Karıncaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye:hacca gidiyorum demiş.Gülmüşler, bu hızla zor ulaşırsın demişler.Yolunda da ölemezmiyim demiş?

5. Kisa vadeli trade için frotoya bakin derim. Ytd

6. Maliyetimi bu haftada düşürdüm ve düşürmeye de devam edeceğim.
    Hem evin fiyatını halka arzdan ucuza getirmiş oluyorum hemde maliyetimi düşürdüğüm için kafama estiğinde çıkma avantajım oluyor.
    Tahtada destek atarak da hisseyi düşürmek isteyenleri engellemiş oluyorum.
    Çok eğlenceli

7. Hocam nereye kadar destek atacaksınız? Kaç lot daha alabileceksiniz? 36nın altını tekrar görecek bu hisse, kurşunlarınızı oraya saklasanız daha mantıklı değil mi?

8.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Hocam nereye kadar destek atacaksınız? Kaç lot daha alabileceksiniz? 36nın altını tekrar görecek bu hisse, kurşunlarınızı oraya saklasanız daha mantıklı değil mi?
    epey alabilrim tek basıma yaparsam manipulasyon olur yatırım yapan herkes ufak ufak alsa bile kendisi doğal yollardan yükselir çünkü millet ev aldıkca dolaşan sayı azalacak.
    rakama çok takılmıyorum 32ye satmak isteyen varsa satsın 26ya satmak isteyen varsa buyur satsın
    benim kafama 36da dank etti o tarihten beri alıyorum grafiktende anlaşılıyordur 36da gelen desteği ve sonrasındaki dipten dönüşü şşimdi 37 altına destek atıyorum.
    herkes kendi maliyetini düşürmeye çalışsın bakalım neler olacak
    farzedelim 44 oldu satacakmıyım neden satayım ki 44tende alacagım çünkü değer karşılığı 52 lira satış ofisinin fiyatı belli
    gerekirse 3yıl sonra satış ofisi fiyatından satarım her şekilde kazançlı çıkarım.
    buradaki kritik nokta maliyeti düşürmek.
    2-3 kez trade yapabilirsin kazanırsında farzet 42ye fırladı trade için 42den alım yapabilecekmisin hiç sanmıyorum.

Sayfa 76/216 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •