Sayfa 259/1001 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Evimi kiraya verecek olsam verebileceğim en yüksek rakama kiraya vermeye çalışırdım gerekirse boş kalsın bu fışkırtma ortamında bir bakmışsın evin kirası asgari ücretin yarısı kadar etmiyor

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Evimi kiraya verecek olsam verebileceğim en yüksek rakama kiraya vermeye çalışırdım gerekirse boş kalsın bu fışkırtma ortamında bir bakmışsın evin kirası asgari ücretin yarısı kadar etmiyor
    Döngüden nasıl çıkacağız bende merak ediyorum.
    Ev normalde temel ihtiyaçtır. Bir miktar ev ise kariyer odaklı hareketler için kiralık olarak gereklidir. Gelinen noktada ikiside zor gözüküyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Döngüden nasıl çıkacağız bende merak ediyorum.
    Ev normalde temel ihtiyaçtır. Bir miktar ev ise kariyer odaklı hareketler için kiralık olarak gereklidir. Gelinen noktada ikiside zor gözüküyor.

acaip bir döneme denk geldik 5 litrelik kaliteli sızma zeytinyağı 1000 liraya koşuyor yakında yağ kredisi de çıkar öte yandan çözüm yolu olarak en basit yol tozları halının altına süpürmek yani asgari ücrete zam sonra bir tur daha ürünlere kiralara zam heralde en son piyasa pahalılıktan kilitlenecek

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Fışkırtanların fışkırtma oranları.
    fışkırtamayanların oranlarıyla beraber.

2018 sonrası fark daha da açılmıştır.

Hiiic acimiyorum.
    Verdiler yetkiyi gorduler etkiyi.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    acaip bir döneme denk geldik 5 litrelik kaliteli sızma zeytinyağı 1000 liraya koşuyor yakında yağ kredisi de çıkar öte yandan çözüm yolu olarak en basit yol tozları halının altına süpürmek yani asgari ücrete zam sonra bir tur daha ürünlere kiralara zam heralde en son piyasa pahalılıktan kilitlenecek
    bankalar ayakkabı bağcıklarını yenileyebilmek için kredi seferberliği başlatmadıkları sürece her şey yolunda demektir..

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Asgari ücret geçmişe dönük değil geleceğe dönük artış yapılır 2800 den 5500 oldu zaten %96 artış var

Enflasyon hesaplaması kaç %85 Yılsonu kaç olacak %68 vs demek ki %28 refah payı verilmiş oluyor asgari ücretliye bu sene için .

Gelecek sene enflasyon kaç olacak 40-45 altı ayda bir yapılacaksa eğer %25 şimdi yapılıp 6875 TL mantıklı olurdu seçim yatırımı refah payı ile birlikte 7250-7500 olabilir Temmuz da ise 10 bin yapılır seçim sonrası diye düşünüyorum .

Asıl sorun devletin ödediği emekli ve memur maaşlarına bana göre sorun teşkil ediyor
    Asgari ücret sorunu bence çözüldü , reel anlamda alım güçleri arttı...

Asıl eriyen ve yok olan kesim Devletten maaş alan ,Çıkar telefonunu diyen kesim oldu. Bu kesimin sofrası çok çok küçüldü. Bunlarla birlikte Doktorlar ve eline silah verilen memur kesimi hariç tüm Memurların alım gücü taban serilerine devam ediyor...

Neyse Çıkar telefonu diyen Kızarmiş Kelleci kesim o kelleyi de artık aldıklarına inanmıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ben bu sezonluk defteri kapattım. Zeytin ağacından bol bir şey yok memlekette.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Koşuyormu altınoluk altınova arası yeni hasat yağlardan haberin yok galiba
    https://www.nerminhanim.com/arbequin...eytinyagi-5-lt
    Son düzenleme : ayhan53; 06-11-2022 saat: 21:24.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 259/1001 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •