Sayfa 21/475 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 3798 madde; 161 - 168 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ereğli'de bir önceki kafam kadar kocaman gapi hakem kural ihlali var deyip var a falan giderse o zaman dobrovski.. ytd
    Tabi öyle gaplar yoğun bindirme sonrasında motordaki yapışmış olan parçacıkları ve uzun vadecileri anlık kısa vadedeki ufak tefek karlara belki de başka bir deyişle de silkeleme gapi da olabilir geriye dönüp.. son olarakta kopuş gapi olur belki dönmez ama hep dönecek intibasi bırakır ve yine silkelemis olur.. ytd

2. adamlar 2027 de faydası olacak yatırımı canları isteyince nasılda fiyatlıyor dimi

bizde yatırım haber dolu

3. sahol de atak yaptı

4.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    adamlar 2027 de faydası olacak yatırımı canları isteyince nasılda fiyatlıyor dimi

bizde yatırım haber dolu
    Tahtada açıkcı-shortcuları sıkıştırmışlar. Onlar poz kapatmaya çalışırken alım yapmak zorunda.

5. Merhaba
    Geçen sene 8 TL den şişe almadım şimdi 34 oldu.Kârını güzel artırdı,2-3 TL temettü verir mi?
    Şu anda alınır mı bu fiyattan? Şirketi biraz tanıtırmısınız.Mesela en önemli şey benim için dışarıdan hammadde alıyor mu, böyle bir bağımlılık var mı varsa yüzde kaç?
    Biraz şirketin olumlu ve olumsuz yönlerini anlatabilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Merhaba
    Geçen sene 8 TL den şişe almadım şimdi 34 oldu.Kârını güzel artırdı,2-3 TL temettü verir mi?
    Şu anda alınır mı bu fiyattan? Şirketi biraz tanıtırmısınız.Mesela en önemli şey benim için dışarıdan hammadde alıyor mu, böyle bir bağımlılık var mı varsa yüzde kaç?
    Biraz şirketin olumlu ve olumsuz yönlerini anlatabilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler
    Kâr bu kadar nasıl arttı, ürünleri mi çok zamlandı.Ürün fiyatlarının artması satışları düşürür mü, Türkiyede ve dünyada rekabet gücü nasıl.Resesyondan etkilenir mi?Gibi sorular var kafamda.Aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    paritede destekliyor çıkışı
    moza80 hc burada ciddi değerlendirmeler yapılıyor, zaman zaman ve ben bunları dikkate alırım. Sizin yazdıklarınızı da değerlendiririm. Benim çekincemin önemli kısmı Endeks ile. Sasa, hektaş ile endeks mi tutulurmuş, ama tutuyorlar işte. Allahtan EREGL bir süpriz yaptı da hisse çeşitlenmesi oldu. Kendimce uzun bir süredir SISE hissesindeyim. Birleşmeden sonra alıp tuttum. Covid zamanı da ekranı kapattım , bitinceye kadar da bakmadım. Ama zirvelerden gelen kar satışları ciddi fırsatlar doğuruyor. Arada bir hesaplarım, yakalayabilsem beklemekten fazla kazanacağımı gördüm. Ama yapabilirsen tabi.
    Hala Endeks ile ilgili ciddi tereddütlerim var, vesselam.

8. freedim hc, kusura bakma moza80 hc yerine seni alıntılamışım, nasıl becerdiysem.

Sayfa 21/475 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •