Sayfa 478/747 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon
Arama sonucu : 5974 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    kimse yok mu burda.. yatırımcılarını iyi bezdirmişler

tarihe not:

08.04.2022 menderes 2.15tl
    sevgiler herkese..
    beni ters indikatör olarak kullanan 3:45 duy duy

2. şimdi nerdeyiz..

topiğe kendinei temelci adı verenler damladı.. birşeyler karalıyorlar.. alttan 13 kişi topiği okuyor..
    neyse ki teknikçiler damlamadı.. takasçımız da üfürükçümüz de yok..
    üstad seviyesinde biri atlamadı ortaya..
    borç lobisine karşı evrosavar rolü üstlendim..
    3:45 ve frqn21 sağlam temel dataları yorumladılar..
    folkartta soru soran arkadaş da yazmıyor uzun zamandır..
    bilnaço sessizliği mi.. bilmem bana sorma.. ben minikyatırımcıyım anlamam..

3.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku

Hatta gemi Tr 00:30 saati ile newyorktan daha yeni çıkmış görülüyor.

Kaptan bir cisism yaklaşıyor
    bu adam daha ne yapsın ya..

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    ben de bilmiş gibi bu konuda frqn21'e cevap yazmışım.. hadi 3:45 e yazsam neyse de
    İzninizle sayın hocam minik bir hikaye paylaşmak isterim

Ahmet Aslan'ın seslendirdiği "Şu kanlı zalimin ettiği işler" türkünün hikâyesi bu.

Pir Sultan Abdal inancı için artık geri dönülemez bir yola girer ve ölüm fermanı verilir, ölüm sehpası hazırlanır.
    Dönemin komutanı, Hızır Paşa halkın idamı seyretmesini ve Pir Sultanın da idam sehpasına gelirken taşlanmasını emreder.

" Her kim ki Pir Sultanı taşlamaz ise bilsin ki yarına kellesi alınacaktır" der.

Pir Sultan uzaktan idam sehpasına gelirken halk taş atmaya başlar. Rivayet odur ya halkın attığı taşların hiçbiri ya Pir Sultana değmez yada ıskalar. Pir Sultanın dostu Musayipli Ali Baba da can korkusundan Pir Sultan yaklaşınca bir tane gül fırlatır ve o gülün dikeni Pir Sultanı yaralar

Şu kanlı zalimin ettiği işler
    Garip bülbül gibi zar eyler beni
    Yağmur gibi yağar başıma taşlar
    Dostun bir fiskesi yaralar beni beni beni
    Yar beni beni beni
    Dost beni beni beni
    Yar beni beni
    Dostun bir fiskesi yaralar beni beni beni

Sayın hocam gül mü atıyorsunuz , daş mı
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    devam et hancı.. de bakalım varoluştan sonrasını..
    Sauron efendisi Morgoth için söyledikler :

O, adı artık anılmayandır, çünkü Valar, insanları kendi emirleri altında tutmak için, çılgın zihinlerinde yarattıkları bir hayaleti, yani Eru'nun adını ortaya atıp, Karanlığın Efendisi hakkında sizi yanılttılar. Onun adı, Özgürlük Getiren, Alemin Efendisi, Melkor'dur ve o sizi, Valar'dan daha güçlü kılacak

Ar-Pharazon'a böyle söyler
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

6.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    sevgiler herkese..
    beni ters indikatör olarak kullanan 3:45 duy duy
    Hocam sizi gıptayla takip ediyorum

7. 30 Haziran 2022 tarihli finansallarda denetim firmasının ekteki gibi bir görüşü var bu konuda bilgisi olan var mı? Patron şirkete bir miktar borç takmış gibi görünüyor.

Sınırlı Olumlu (Şartlı) Sonucun Dayanağı

3. "30 Haziran 2022 tarihi itibariyle, Grup'un ilişkili tarafı olan Osman Akça Tarım Ürünleri ithalat ihracat San. ve Tic. A.Ş. (Osman AKÇA)'den ticari ve diğer alacaklar adı altında sınıflandırılan toplam 425,347,884 TL tutarında alacağı bulunmaktadır. Ticari alacaklar altında sınıflandırılan 328,531,067 TL tutarındaki ticari alacağının, 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle 103,903,898 TL'lik kısmının vadesi geçmiştir. Grup yönetimi tahsil kabiliyetini yitirmediği tahminiyle herhangi bir karşılık ilave vade farkı ilişikteki finansal tablolara yansıtmamıştır. Bu hususun ekli finansal tablolar üzerindeki etkisi tarafımızca tespit edilememiştir".

8.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    30 Haziran 2022 tarihli finansallarda denetim firmasının ekteki gibi bir görüşü var bu konuda bilgisi olan var mı? Patron şirkete bir miktar borç takmış gibi görünüyor.

Sınırlı Olumlu (Şartlı) Sonucun Dayanağı

3. "30 Haziran 2022 tarihi itibariyle, Grup'un ilişkili tarafı olan Osman Akça Tarım Ürünleri ithalat ihracat San. ve Tic. A.Ş. (Osman AKÇA)'den ticari ve diğer alacaklar adı altında sınıflandırılan toplam 425,347,884 TL tutarında alacağı bulunmaktadır. Ticari alacaklar altında sınıflandırılan 328,531,067 TL tutarındaki ticari alacağının, 30 Haziran 2022 tarihi itibariyle 103,903,898 TL'lik kısmının vadesi geçmiştir. Grup yönetimi tahsil kabiliyetini yitirmediği tahminiyle herhangi bir karşılık ilave vade farkı ilişikteki finansal tablolara yansıtmamıştır. Bu hususun ekli finansal tablolar üzerindeki etkisi tarafımızca tespit edilememiştir".
    Sayin fgrn21 bu konuyu yatırımcı ilişkilerine sormuş ve bu tutarin yil sonunda tahsil edilecegi bilgisini almıştı yanlış hatırlamıyorsam.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 478/747 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •