Sayfa 86/132 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon
Arama sonucu : 1052 madde; 681 - 688 arası.

Konu: TEZOL - Europap Tezol Kağıt Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Erhan tezol 15000 lot hisse satışı yapmıştır. Bunu neden yaptı acaba sanki paraya ihtiyacı var. Gözüm üzerinde olacak hiç hoşuma gitmedi bu durum.
    Başta takas hareketleri ve alım satım bildirimleri yaniltici olabilirler çoğu zaman..neyi gordurmek istedikleri onemlidir...panelsanda da.azimut fonu alip alip sonra da.satip satip bi haller.olmuştu...kendilerine buradan kocaman bir nah işareti yapiyorum..hünerde de 54 milyon lot satis vardi 4 tlden 8 e gitti..kandirdiklari çocuklarin bulluklerini yiyeseciler....sakin forumdaşim sakin...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Yakın ve uzak çevremde uzun süredir borsa yatırımcısı olduğum bilinir.

Bu nedenle bu aralar özellikle ne alalım diye soran çok oluyor.

Yaaa ben size 2-3 senedir ben ısrar ettim, altın dolar yatırım aracı değildir, hisse alın dedim.Nne hisseler söyledim, üçe beşe ona katlayanlar oldu.
    Baktılar ki kur koruma dahil hiç biri yatırım değil enayi durumuna düştüler. Yüzde 150 enflasyonda sadece yüzde 40 kazanca razı olmak durumunda kaldılar.

Şimdi ben size ne diyeyim?
    -Valla yalan yok 1 aydır birinci sırada en garanti gibi gördüğüm TEZOL alın dedim, Daha başka uzun vade beklemek şartı ile EGSER EREGL alın dedim.

Kendim de 8.80 den beri TEZOL taşıdım. Arada kısa bir süre çıktım ama 19.00 dan itibaren tekrar 3-6 ay vadeli almaya başladım. Daha uzun vade tutup tutmamaya ; yeni fabrika açıldıktan sonraki ilk 3 aylık beklentilere bakarak karar vereceğim.

Biiiir TEZOOOL
    .....
    ...
    Bilmiyorum bana tecrübelkerim en garanti TEZOL olduğunu söylüyor. Uzaman sayılmam sadece eski borsacının şahsi tecrübesi olarak değerlendirin. Güvenmeyim ama kendiniz araştırın derim.
    Hedefim 3-6 ay içerisinde 25-30-35 Allah ne verirse artık. 25 + da olsa öper başıma koyarım, kâr kârdır
    O kadar çok pozitif mesaj aldım ki bir ara bir mesaj yazıp, kopyala yapıştır herkese cevap göndermek zorunda kaldım.
    Borsada kısa vadede fiyatı baskılayabilirler ancak fiyat eninde sonunda olması gereken yere gelir.

Bir de KAP geldi bugün, 15 bin galiba hisse satmış patron
    Sanki mesaj mı vermek istediler?
    Bunu gören küçük yatırımcı da saf saf mal mı verecek tahtaya.
    Bu satış kime hizmet için acaba.
    .

3.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Başta takas hareketleri ve alım satım bildirimleri yaniltici olabilirler çoğu zaman..neyi gordurmek istedikleri onemlidir...panelsanda da.azimut fonu alip alip sonra da.satip satip bi haller.olmuştu...kendilerine buradan kocaman bir nah işareti yapiyorum..hünerde de 54 milyon lot satis vardi 4 tlden 8 e gitti..kandirdiklari çocuklarin bulluklerini yiyeseciler....sakin forumdaşim sakin...
    Cengiz ağabey,

Azimut bistın manüpülatörü. Her tahtada varlar ve işleri güçleri fırıldak çevirmek.

Hiç bir fon bunlar kadar çok kurumdan işlem yapmıyor.

Yurt içi yurt dışı bir çok hesaptan işlem yapıyorlar. Yabancı gibi görünmekte üstlerine yoklar.

4. Patron daha önce destek için alım yapmıştı. Şimdi satması normal.
    Oda bizim gibi yatırımcı sonuçta.
    Ama borsaya kote olmamış hissesini kote ettirip satmak isterse, o zaman ne oluyor diye bakmak lazım

5. Aylar önce patron alım yaptığında hisse fiyatının gerçeği yansıtmadığını iskontolu olduğunu belirtmek amacıyla almıştı. Şimdi de bilançolar kaynaklı olması gereken fiyata geldiğini düşünüyordur. Fabrika açılısını ya da gelecekteki bilançoları zamanı gelince illa ki fiyatlayacaktır. Belki de erkenden fiyatlamasının önüne geçmek amacıyla piyasaya verilmiş mesaj olabilir.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    O kadar çok pozitif mesaj aldım ki bir ara bir mesaj yazıp, kopyala yapıştır herkese cevap göndermek zorunda kaldım.
    Borsada kısa vadede fiyatı baskılayabilirler ancak fiyat eninde sonunda olması gereken yere gelir.

Bir de KAP geldi bugün, 15 bin galiba hisse satmış patron
    Sanki mesaj mı vermek istediler?
    Bunu gören küçük yatırımcı da saf saf mal mı verecek tahtaya.
    Bu satış kime hizmet için acaba.
    .
    Sayın Playmaker görüş ve yorumlarınızı keyifle takip ediyoruz.

7.  Alıntı Originally Posted by İbrahim07 Yazıyı Oku
    Patron daha önce destek için alım yapmıştı. Şimdi satması normal.
    Oda bizim gibi yatırımcı sonuçta.
    Ama borsaya kote olmamış hissesini kote ettirip satmak isterse, o zaman ne oluyor diye bakmak lazım
    Aynen öyle oldu. Bir ara alım yapmıştı yaklaşık 15000 lot onları sattı galiba. Dediğinize katılıyorum dolaşımda olmayan lotlari dönüştürüp satarsa çok ciddi düşünürüm. Şimdilik sorun yok benim için.

8. Tezol yatırımcısı için çok güzel bir hafta oldu. Darısı gelecek haftaya olsun.

Sayfa 86/132 İlkİlk ... 3676848586878896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •