Sayfa 543/993 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sanki birileri borsayı tepeden satıp düşükten dolara girecek gibi geliyor ama hayırlısı..doları indirirlerse şaşırmam..ytd..
    Borsanın tepesi neresi bir bilsek?
    [emoji3]

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Sanki birileri borsayı tepeden satıp düşükten dolara girecek gibi geliyor ama hayırlısı..doları indirirlerse şaşırmam..ytd..
    Seçim öncesi dolar-Nakite yatay geçiş olacağı fikrinize katılıyorum.Geçişin Şimdiki seviyelerden yatay geçiş yapılacağını düşünüyorum.
    Düşürmeleri çok zor.

KKM de bekleyen milyarlarca TL yi bu geçiş için düşerek imkan vermezler.Aksi takdirde KKM hızlıca bozulabilir.KKM dekileri kafeste tutmak bir stratejileri.
    Ayrıca ihracatçıların içerde TL maliyetleri her gün yükseliyor.İhracatçılara daha fazla darbe vurmazlar diyorum.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bugünkü FED toplantısı hem öncesi hemde sonrası için piyasa kısmende olsa dolardan diğer değerli emtia diğer çok değer kaybeden para birimlerine yatay geçiş yapmaya başladı gözüküyor.

En iyi geçiş fırsatı olarak GÜMÜŞ,ALTIN VE JPY olabilir.
    19,58-1649-148.
    21.80 Gümüş, 1755 Altın şu sıralarda

Tahmin ettiğimiz gibi büyük oyuncular 8 gün içinde iyi bir yükseliş imkanı verdiler değerli metallere.
    Altın ve gümüşe klasik klişe ky yorumunu yapalım ''Toplaya toplaya götürüyorlar.''
    Önce bir sistem kur.

4. KKM yi bozar ise Türk halkının klasik yatırımı Altın bozabilir.
    Altına hucüm olur ise.
    Zaten KKM dekiler şimdiden hesap yapmaya başlamıştır.
    Eldeki para ile şu kadar ons altın alabiliyordum.Şimdi ise şu kadar ons altın alabiliyorum diye düşünmeye başladıkları takdirde.

ALERT: Squeeze Of Silver Is Coming! - Robert Kientz | Silver Price Prediction
    Önce bir sistem kur.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    lan gene graliçemi kim neden çam dibine yatırdı da
    dikiyor
    Graliçem çoşkun ve nuri alçonun altından çıktı
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Ben habere rastlamadım ama Emre Değirmencioğlu bülteninde yazmış...

Türk mali piyasaları açısından önemli gördüğümüz ve dün dikkatimizi çeken bir haber ise -her ne kadar resmi bir cevap olmasa da- Botaş'ın, Rus Gazprom'a gaz ödemelerinin 2024 yılına ertelenmesine yönelik talebinin reddedildiği oldu!
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. 10 kasımda Niyazi oluyordum ama Allahin sevdiği kuluymuşum ki kırık çıkık olmadı birkaç morlukla atlattım ama otobüs şöförü için şikayet kaydı açtım ne olur ne olmaz diye ama birşey çıkmadı ama acil doktoru enteresan 1 hafta dinlen diyor ama rapor yazmıyor

8. hükümetin doları sert aşağı düşürmesi kendi ekonomi modelinin içine kendi elleri ile dinamit atması demek olur.......Ağır ağır ve yavaş yukarı yönlü hareket etmesi program için en yararlı formüldür....Şu anda bütün hareketler kendi denetimlerinde cereyan ediyor.....

Şu anda olduğu gibi Kurdaki bu ritmi bozacak dışardan yada içerden her girişime müdahale etme güçleri olduğu sürece kurda sert aşağı yada yukarı hareket etme olasılığı hep düşük kalacak.

Sayfa 543/993 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •