-

Originally Posted by
friendly_1980
bist fon getirilerini beğenmedim açıkçası, endeksin 2,43 yaptığı bir günde oph:0,68 gmr:1,8 tcd:1,33 zjl:1,3 getirmiş. iyi de 0,83 getiren rpd'den ne farkınız kaldı ki. rpd en azından borsa düşerken düşmüyor. varmı byf'si güzel kar yazan?
Fonlar artık endeksi yenmekte zorlanıyor. Sebep olarak ise Bist bir iki hisse ile tutulup digerleri satılıyor ya da diğerleri az yükseliyo. Özelikle Sasa ve Hektaş devamlı yükseliyor ama bu iki hisse de fonlarda bulunmuyor.
-

Originally Posted by
melihsah
Fonlar artık endeksi yenmekte zorlanıyor. Sebep olarak ise Bist bir iki hisse ile tutulup digerleri satılıyor ya da diğerleri az yükseliyo. Özelikle Sasa ve Hektaş devamlı yükseliyor ama bu iki hisse de fonlarda bulunmuyor.
evet yok ,sasa dan sonra hektaş a da emir iptal yasagı gelmiş
-

Originally Posted by
melihsah
evet hisseler arasındaki uyumsuzluk ve genele yayılmayan yükseliş genelde bi geri dönüş işareti olarak yorumlandığı için şeytan diyo sat byf'leri rpd'ye geç. ama bu işte disiplini bozup şeytana uyunca çoğunlukla zararda çıktığım için: )
ya bi de yoğun şekilde bankalar %30 faiz vermeye başladı algısı yaratılıyor. bugün en yüksek faiz veren eski müşterisi olduğum 3 bankayı gezdim ikisi %25, biri %26 veriyor 100 bin liraya en yüksek. enflasyonun %80 olduğu bir ortamda %25 borsayı yıkacak bir etki yaratamaz. bir de biliyorsunuzdur belki mevduata devlet garantisi politika faizinin 3 puan üstüne kadar. %25 faize yatırdığında banka iflas ederse 1 kuruş hak talep edemiyorsun.
%30 faiz alıyorum diyen varmı? hangi banka?
-
Mevduat 25-30 hikaye ben KIE de gunluk 24 aliyorum ama yeterli degil.....

Originally Posted by
friendly_1980
evet hisseler arasındaki uyumsuzluk ve genele yayılmayan yükseliş genelde bi geri dönüş işareti olarak yorumlandığı için şeytan diyo sat byf'leri rpd'ye geç. ama bu işte disiplini bozup şeytana uyunca çoğunlukla zararda çıktığım için: )
ya bi de yoğun şekilde bankalar %30 faiz vermeye başladı algısı yaratılıyor. bugün en yüksek faiz veren eski müşterisi olduğum 3 bankayı gezdim ikisi %25, biri %26 veriyor 100 bin liraya en yüksek. enflasyonun %80 olduğu bir ortamda %25 borsayı yıkacak bir etki yaratamaz. bir de biliyorsunuzdur belki mevduata devlet garantisi politika faizinin 3 puan üstüne kadar. %25 faize yatırdığında banka iflas ederse 1 kuruş hak talep edemiyorsun.
-

Originally Posted by
servetbey
Mevduat 25-30 hikaye ben KIE de gunluk 24 aliyorum ama yeterli degil.....
ya anadoluyla burgan 25, türkland 26 verdi bugün ama nasıl güveneceksin abi türkiyenin ekonomik kaosunda parayı riske atmış oluyorsun. onun yerine ppf ve baf daha mantıklı ama onlarda da öyle %30 yok yani, yine %24-26 bandında.
-
[QUOTE=dell14;6184957]

Originally Posted by
trust06
Paraya para kattık

%7.7 olmuş
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
zarardan kar
Yaklaşık 200 k zarar vardı, bügün de nasdaq teknoloji iyi gidiyor pazartesi zarar 50 k ya iner. Tahminim aralık ortasına kadar sıfırlarım. Sonrasında kar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
friendly_1980
Politika faizi+3 ile ilgili kaynak varmi ?13.50 olunca ödeyecek 30 olunca ödemeyecek mi hic duymadım boyle birsey
-

Originally Posted by
melihsah
Zjl, Goh ve Idh son 6 ay ortalama yüzde 120 üzeri getirmiş . Aylık %20 yapar.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri