Sayfa 785/1024 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    hadi ya sen makalede mi yazıyordun? makara olmasın dikkat et.. dolar al-sat yani ..
    senin adını anan yok. aynı terbiyesizliği yapıp duruyorsun. azıcık ahlaklı ol. terbiyeni takın ki insanlar senden uzaklaşmasın.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlardan talep gelirse 20 sene evvel İsviçre ve Avusturya'daki anonim mevduat hesabı açmak ile ilgili maceralarımı anlatabilirim.
    Anlatirsaniz ben memnun olurum.

3.  Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    adama konuştuğu Türkçeyi dahi yazmaktan acizsin diyoruz hala dili bilmemekten bahsediyor,

ülkenin başbakanı da dilini konuşuyor lakin iş yazmaya geldiğinde kaput, hem eğitimci ol hem kaput..!!
    Siz konuştuğunuz dili öğrenin.Terbiyesizlik yapmayın.
    Bakın madem çok iyi biliyorsunuz şöyle yazacaksınız, başından biraz anlatayım belki anlarsınız:

Adama konuştuğu Türkçe'yi
    Kendinizde olmayan hasletleri başkalarında aramayacaksınız.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    burada aslında "herkesin işine gelen" yazılmalı. ve zaten öyle de oluyor.. herkes işine geleni yazar ve yaşarsa sonra terör oluyor, insanlar arası akıl almaz sosyal, ekonomik, kültürel eşitsizlikler oluyor.

kısaca buradakilerin işine gelen , başkalarının işine gelmiyor.. fakat sessiz kalınması isteniyor zira birileri hayatlarından çok memnun. bastır -bastır nereye kadar tabi.
    bu yazdığın ne peki senin işine gelen şahsi bir hasedin değil mi. kendinle çelişme komik duruma düşüyorsun:
     Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    hadi ya sen makalede mi yazıyordun? makara olmasın dikkat et.. dolar al-sat yani ..

5. şunlarda bir tane bilgi kırıntısı var mıdır? bayağı yazılar bunlar. adamların hasedi başına vurmuş. biri dilbilgisi uzmanı kesilir dil bilgisini bilmez diğeri imarzedeyim der geçmiş olsun dersin anlamaz. sanki parasını biz çaldık. anlatsan anlayacak kapasite de yok ki:

burada aslında "herkesin işine gelen" yazılmalı. ve zaten öyle de oluyor.. herkes işine geleni yazar ve yaşarsa sonra terör oluyor, insanlar arası akıl almaz sosyal, ekonomik, kültürel eşitsizlikler oluyor.

kısaca buradakilerin işine gelen , başkalarının işine gelmiyor.. fakat sessiz kalınması isteniyor zira birileri hayatlarından çok memnun. bastır -bastır nereye kadar tabi.
     Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    adama konuştuğu Türkçeyi dahi yazmaktan acizsin diyoruz hala dili bilmemekten bahsediyor,

ülkenin başbakanı da dilini konuşuyor lakin iş yazmaya geldiğinde kaput, hem eğitimci ol hem kaput..!!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Forumdaşlardan talep gelirse 20 sene evvel İsviçre ve Avusturya'daki anonim mevduat hesabı açmak ile ilgili maceralarımı anlatabilirim.
    Sayın Rxpu,

Merakla bekliyoruz.

7. E turuncu 13.75 düşürdü

Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. faizlerde 25-50 baz puan düşüş var.
    iki toplantıda:
    1. swap yapmayın
    2. mevduat yarışına girmeyin.
    denildi hazinecilere.
    bunun yansıması.
    önemli olan bu durumun (sözle yönlendirmenin) ne kadar sürdürülebilir olduğunu anlamak.

Sayfa 785/1024 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •