Sayfa 783/1024 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Hoaydaa biz yurtdışına kaçalım kurtulalım diyoruz. Şu anlatılanlara bak şimdi. Kaçacak yer de yok. Ölene kadar mokoko.
    Siz servet transferi yapacaksınız. Sıkı takip edilen husus orada elde edeceğiniz gelirin vergilendirilmesidir. Özellikle hizmet ve inşaat sektörlerinde kayıtdışı geliri takip etmeye çalıştıklarını, bu amaçla özellikle Almanya'da dinleme dahil çeşitli yöntemler uygulandığını orada yaşamış olanlardan duymuştum.

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Yapılmak istenen TL shortlamanın maliyetinin artması. Bir ara önüne gelen TL shortluyordu. For sure gain gibi bir şey olmuştu. Forumdaki bazı arkadaşlar şimdi diyecek Türkçe bilmiyor. (Liseden sonra hiç Türkçe okumadım, uyduruk birkaç makale dışında Türkçe makalem de yoktur.)
    hadi ya sen makalede mi yazıyordun? makara olmasın dikkat et.. dolar al-sat yani ..

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Size katılıyorum. Burada sadece faiz oranı yazılsa bir sayfa bir ayda dolar. Ayrıca olay sadece faiz oranı değil, örneğin bankacılık ile ilgili bir soru oldu mu, yine burada Jon'a ya da bilen birisine soruyoruz. Aslında uzun zaman dilimi içinde sadece bankacılık ile ilgili değil ekonomi alanında da bilgi sahibi oluyoruz. Ben sadece hakaret ve kırıcı mesajlara karşıyım ki: bu da pek fazla olmuyor.
    burada aslında "herkesin işine gelen" yazılmalı. ve zaten öyle de oluyor.. herkes işine geleni yazar ve yaşarsa sonra terör oluyor, insanlar arası akıl almaz sosyal, ekonomik, kültürel eşitsizlikler oluyor.

kısaca buradakilerin işine gelen , başkalarının işine gelmiyor.. fakat sessiz kalınması isteniyor zira birileri hayatlarından çok memnun. bastır -bastır nereye kadar tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    yerinizde olsam hem yarın sabah hem de yarın akşama doğru arardım

sonra unuttuk ancak parayı çarşamba verebiliriz ......

sonra çarşamba vereceğimize 1 günlük kaybınız şu kadar olcak e madem bizde kalsın muhabbetleri

36.sınıf bankacı üçkağıtı dır amman dikkat yemeyelim...

"Y T"dir.
    teşekkür ederim yarın hatırlatayım

5. Yukarda bir ISYAT ornegi verdik, bilen bilmeyen aklina geleni yazdi.

Kardesim, koydugun parayi 6-7 senede bi tamam geri aliyorsun.

Simdi diyor ki, o zama dolar alsaydin Eurobond alsaydin daha cok kazanirdin.

Peki, 6 sene gecti ve koydugun tum parayi, enflasyon erozyonuna gore iyi kotu geri aldin.

Ya sonrasi.

100.000 lot yilda 15.000 TL. net getiriyorsa, parani geri aldiktan sonra, bu omur boyu gelecek olan parayi onceki maaliyetlerle neden degerlendirmeye almiyorsun.

Bugun SSK Isci emeklisi 1402 TL. aliyor, sen 83.000 TL ile, neredeyse bir emekli maasi daha cikariyorsun.

Yok yarin kayyuma devredilirseymis ?

konut isinde, ya deprem olursa ?

Bir konuyu tartismak bu kadar hafife alinabilir.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Sberbank'in bir şubesinde bankanın hizmetinden şikayetçi olan müşterinin protestosu.
    http://www.milliyet.com.tr/bankadan-...dunya-2481832/

7.  Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    hadi ya sen makalede mi yazıyordun? makara olmasın dikkat et.. dolar al-sat yani ..

adama konuştuğu Türkçeyi dahi yazmaktan acizsin diyoruz hala dili bilmemekten bahsediyor,

ülkenin başbakanı da dilini konuşuyor lakin iş yazmaya geldiğinde kaput, hem eğitimci ol hem kaput..!!

Sayfa 783/1024 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •