Sayfa 296/1001 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Alfa Sonar halka arzına 53 kat talep gelmiş. Büyüklük 500 milyon dolar olmuş.

Millette para çokmuş hakikaten....
    Nakit olmasına gerek yok.Kredi kartı nakit çekim aylık faizi %1.5. Borsada sadece bugün %10 artan hisse sayısı 50. Ne alsan faizi bir gün de çıkartıyorsun zaten. Halka arz ise garanti gelir,
    Son iki sene de halka arz olupta en az ikiye katlamayan hisse kalmadı. Milleti zorla borsacı yaptılar.

Ne guzEl borsa hergun kazandiriyor.kazanc kapisi oldu afferin [emoji39]

3. yerli milli borsa
    coştukça coşuyor.

günün sonunda kaç kişinin canı yanacak kim bilir?

göslerdeki ışık ve köşe yazarı
    ve onların ağa babası
    bu vebalin altından kalkamayacaklar.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. Ayda 80 bin TL faiz geliri olan bir arkadaşım borsanın soluksuz yükselişi karşısında dayanamadım ne var ne yok banka ve sanayi hissesi aldım dedi bugün bana. Belki bu faizi bir günde kazanacak ama koruyabilecek mi bakalım. Borsa tam anlamıyla bir psikoloji meselesi.

5. Bedava peynir fare kapanında olur

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Twitter da verilen örneğe göre.
    1980 doğumlu biri
    1998 yılında SGK başlangıcıyla
    9000 prim günü ve
    25 yıl sigorta şartı ile
    43 yaşında 2023 yılında emekli olabiliyorsa.

o zaman akla gelen ilk soru anayasal eşitlik ilkesi ne olacak.
    Anayasal eşitlik sadece dediğini kapsamıyor. Bu ülkede kaç kişi 40 lı yaşlarda emekli oldu. O zaman eyt bekleyende diyorki önceden emekli ettiniz beni niye etmiyorsunuz diyor. Eyt bekleyende eşitsizlikten yakınıyor. Yasa düzenlemezlerse yaş bekleyip emekli olanlara tazminat hakkı doğar

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

7. Necmettin Batırel
    Türkiye’de talep enflasyonu var. Mal ve hizmet arzı bu talebe ayak uyduramadığı için fiyatlar yükseldi.. Talep neden çoğaldı? Çünkü ekonomi güçlendi, maaş ve ücretler arttı, işsizlik azaldı. Vatandaş kazandığı parayı var ki harcıyor. Soruyorum size kriz olsa tüketim artar mı?

Talep artışını ekonomi güçlendi diye yorumlayıp ekonomist olmuş. Ülkeye 10 milyona yakın yabancı alırsan tüketimin 80 milyona göre 1/8 artar. Resmi paran pul olduğu için yurtdışından günübirlik girip alışveriş yapan yabancı komşular eklenince ve ambargo sebebiyle malum ülkelere tır üstüne tır mal gönderirsen talep artar. Bizim TC olan vatandaşımız 2 ekmeği 1 e, 1 kg kıymayı yarım kiloya indirdi ve birçok şeyide almıyor ve alamaz hale geldi. Talebi zayıflatma yönünde denge sağlıyor hatta. Banada MAAŞ VERSELER bu adam gibi yorumlar yaparmıydım bilemiyorum

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

8. Bu talep enflasyonu terimini kim uydurduysa enflasyonun anlamını bile bilmiyor bence.

B*tırel'i kastetmiyorum o hangi dünyada yaşadığının bile farkında değil.

ytd

Sayfa 296/1001 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •