Selam ortaklar günaydın.Öncelikle eski bir menderes fanı olarak uzun zamandır konjoktürün (yeni arz olmuş hisseler) peşinden koşan biri olarak menderesi unutmuştum taki bilanço gelene kadar.Bilançodan sonra alamam düşüncesi oluşmuş)tu patron satışı ile ilk tabandan girdim dün ilk tabanımı yedim ve aldığımın iki katı lot alarak (bu 4. tabana kadar ( taban olursa) aldığımın fazlasını alarak devam edeceğim.Moral bozukluğunuzu anlıyorum bende iki ay öncesine kadar eski bir hissede bekliyordum sattım başka hisselerde şansımı denedim ve şükürler olsun güzel kazandım saatığım hisse aynı fiyatında.Şu an piyasa yeni hisselerin peşinden gidiyor ama bu bence sonsuza dek gitmeyecek ve ederi olan şirketlere tekrardan dönüş olacak.Menderes çok göde konuşulan Enerji şirketleri kadar enerji tekstil şirketleri kadar tekstil salça şirketleri kadar domates üretiyor odaklanmamız gereken bence bu patron satmış etmiş benim aklım onlara yetmez. Ama hissede bufiyatlarda fazla kalamaz emeklilik fonları bu finansallarla yakında hisseyi almaya başlar.Bizim yapmamız gereken şirketin neler yaptığını ne ürettiğini sattığını duyurmak çünkü hissenin bilinirliği yok bence.Gıda enerji tavan tavan gidiyor ama sorsan borsadaki yeni yatırımcıların yuzde doksanı menders hissesini bilmiyor.