Sayfa 465/551 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515 ... SonSon
Arama sonucu : 4408 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

  1. Eczacıbaşı adı bir zamanlar bir kalite ve bilim ilaç gibi algılanırdı Daha sonra adam müteahhitliğe soyununca karaterler Ali ağaoğlu na döndü..Yatırımcı düşmanı bir karaktere büründü..Ne yerim ne yediririm misalii..Galiba serveti mezara götürecek..

  2. Bence yatırımcıların yapacağı Genel Kurula katılıp ne kadar utanmaz olduklarını yüzlerine söylemek..

  3. Piyasa çökecekse, ki bence 1000 puan kadar gerileme ( malum hisseler yuzunden) ceptedir, ilaç spekülatörü de yolun bir kısmını önden yapıyor. Siz spekulator olsanız, ne yapardınız?
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

  4. Bu hisse en kötü zamanında 300 milyon avro değerin altını gördü. Gözünüzü korkutsun diye yazıyorum, dibin dibinin dibi bu seviyelerdir çünkü. Spekulatore para kaptırmayın, kimseye de hisse tavsiye etmeyin!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

  5. ben olsam piyasa duserken bir miktar salardim asagiya oradanda toplardim, gotururdum 50 lere ama bizim spek bence cok acemi, deneme yanilmayla hareket ediyor, bu saate kadar alan aldi satan satti, cokda nazlanmasa iyi olur keza her cirpinis kendine daha fazla kulfet getiriyor, eger kafayi em. fonuna kafayi taktiysa gecmis ola daha cok bekleriz.

  6.  Alıntı Originally Posted by Pasa Yazıyı Oku
    ben olsam piyasa duserken bir miktar salardim asagiya oradanda toplardim, gotururdum 50 lere ama bizim spek bence cok acemi, deneme yanilmayla hareket ediyor, bu saate kadar alan aldi satan satti, cokda nazlanmasa iyi olur keza her cirpinis kendine daha fazla kulfet getiriyor, eger kafayi em. fonuna kafayi taktiysa gecmis ola daha cok bekleriz.
    Söylediğinizi yapıyor zaten, her şeyden önce bir spekülatörün varlığından eminiz. Deva ve Selçuk Ecza ile ilgisi var mı veya yatırım holdingteki grupla bağları nedir bunları bilmiyoruz ama olabilir diye düşünüyorum.. 2020 de Deva ile yüksek korelasyonu vardı çünkü. Acemi olduğunu düşünmüyorum, aksine piyasaları iyi takip ettiğini gösteriyor.

    Nereye kadar salacağı konusunda fikrim yok, maliyetlerinin çok düşük olduğunu hiç zannetmem, buna rağmen eğer zamanı ve parası çoksa kendi maliyetinin altı fiyatlara da getirir, buna da hiç şüphem yoktur!
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

  7. @noreply aslinda haklisiniz cokda acemi sayilmaz, yatirimda guzel is yapti 7 lerden 24 e gittigi surecte icindeydim, ama bunda neyi bekliyor anlam veremiyorum bir turlu, takaslarda zaten malin toplu oldugu kabak gibi ortada, bir ciban basi em. fonu gozukuyor, s....nin kefini bekleyecez anlasilan.

  8.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Eczacıbaşı adı bir zamanlar bir kalite ve bilim ilaç gibi algılanırdı Daha sonra adam müteahhitliğe soyununca karaterler Ali ağaoğlu na döndü..Yatırımcı düşmanı bir karaktere büründü..Ne yerim ne yediririm misalii..Galiba serveti mezara götürecek..
    Adam önce el altından bilgi pompalıyor.
    İstanbul'un en kıymetli arazisi bizde bunlar devreye girince kimse tutamayacak vs. Vs. Vs. 7 den 24 e getiriyor sonra elindekileri okutuyor.
    Kap bilgisinde bile fazla sulanmayın ben uygun görürsem bunun %37 sizin gerisi benim diyor. ( orda da nasıl bir oyun oynayacak o da meçhul)
    Yani böyle bir haberin bile küçük yatırımcıya faydası olmaması için elinden geleni yapıyor.
    İlaç parası olsun,,...
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Sayfa 465/551 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •