Sayfa 58/142 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 457 - 464 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Param olsada biraz alabilsem keşke biraz tavandan konka satıp buna ekleme yaptım

2. Kazan ölmüş giibi...
    Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.

3.  Alıntı Originally Posted by Qie Yazıyı Oku
    Kazan ölmüş giibi...
    Düzeltme borsanın en temel gerçeği. Bunun dışında şirket ile ilgili kötü bir haber yok. bilançodada bozulma yok. bu günler illa ki yaşanacaktır. gelecektede yaşayacağız.

teknoloji ve sasa kardeşlerin peşine takıldı buda normal son bir ayda çok çıktı ama haftaya onlardan ayrışacaktır bence sonuçta yüzde birmilyon yapmış hisse değil bu

cezanında etkisi var bence ve çok çıkan kağıtlarda panik satışı olduğnu düşünüyorum e korkudan alıcıda gelmediği için 30 milyon hacimle taban olmuş yani bence bişe değil

6. Taban olan hisselerin içinde en alakasız duran hisse Kmpur olabilir. Güçlü bir son çeyrek ve 2023 ilk çeyrek bilançosu gelme ihtimaline bakınca fiyatlama olarak diğerlerinden ayrışıyor. Primliydi, normale döndü sayılır son fiyatı ile. Taban serileri bittiğinde diğerlerinden daha pozitif ayrışması beni şaşırtmaz çünkü taban olanların içinde fiyat ve değer arasındaki makasın en az açık olduğu hisse bence.

7. 28fk civarlarında. 100fk lılarla beraber gitsede temel analiz bakımından aslında sağlıklı. Geleceği fiyatlıyor klişesine girmeyelim kimpurunda geleceği çok parlak. Bence 2 çeyrek bilanço gelse bu fiyatta 17fklara indirir.

Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    cezanında etkisi var bence ve çok çıkan kağıtlarda panik satışı olduğnu düşünüyorum e korkudan alıcıda gelmediği için 30 milyon hacimle taban olmuş yani bence bişe değil

Sayfa 58/142 İlkİlk ... 848565758596068108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •