Sayfa 672/1019 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Bunun zgold dan farkı varmı

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bilmiyorum, bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.
    Bugün müşteri temsilcimi aradım öğrenmek için, bana dediği ; hisse gibi alınıp satılabildiğini, açıpa satış ve kredili işlemin yapılamadığını, dayanak varlık olarak altın olduğunu, talep halinde 45 gün içşnde fiziki teslimatın yapılabildiğini, stopaj kesintisinin olmadığını, hisselerde ki gibi alsatlarda komisyon olduğunu söyledi.
    Hamdım Piştim Yandım

2. Yönetim ücreti gibi masraf yoksa iyi..
    Memento mori

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyorum, bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.
    Bugün müşteri temsilcimi aradım öğrenmek için, bana dediği ; hisse gibi alınıp satılabildiğini, açıpa satış ve kredili işlemin yapılamadığını, dayanak varlık olarak altın olduğunu, talep halinde 45 gün içşnde fiziki teslimatın yapılabildiğini, stopaj kesintisinin olmadığını, hisselerde ki gibi alsatlarda komisyon olduğunu söyledi.
    Fiyatlandırması altına bağlı sanırım, 10.48 den kapanmış ama gün içi 10.96 görmüş, o nasıl ola ki ilginç, gramda öyle bi hareket yok.

4. Bir de, zgold ve gldtr de hisse gibi ama altındaki ani çıkışlarda yeterince çıkmadığı için insanı bezdiriyordu o yüzden ben alıp satmayı bırakmıştım, gramdaki gibi marjlarda hareket etmiyordu. Bu Altında öyle ise anlsmı yok ama gramla aynıysa o zaman güzel.

5.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Fiyatlandırması altına bağlı sanırım, 10.48 den kapanmış ama gün içi 10.96 görmüş, o nasıl ola ki ilginç, gramda öyle bi hareket yok.

Hareketler banada tuhaf geldi, normalde ons düştüğü için ve dövizde yatay eksi olduğu durumlarda bununda eksilere inmesi gerekirdi, bugün pasiften aşağıya alış emri girmiştim denemek için, gelmedi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Zaten dünyanın en pahalı borsalarından biriyiz , Kılıçdaroğlu aptalı haklı çıkmasın diye saçma sapan şişirdiler yine borsayı, 1 tane iyi haber yok bugün borsanın coşması için...
    binlerce kişinin takip ettiği bir forum da ana muhalefet liderine bu yakıştırmayı yapmanız çok akıllıca!!! olmamış, aynı yakıştırmayı iktidar partisi başkanına yapmaya cesaretiniz yoksa! belki de 7 ay sonra iktidar olma olasılığı olan bir partinin mustakbel cumhurbaşkanı adayına! da bu yakıştırmayı yapamazsınız! şimdi olmasa bile o gün! zamanı geldiğinde! bu iletiniz! başınıza büyük bir dert açabilir! syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,171
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    24 yükselen 6 düşen ve bist 30 hala ekside...
    + yapmış seans sonu

https://imgyukle.com/f/2022/11/21/Jx4vgs.png

palanenenin seans sonuna doğru al tuşuna basış şekli bu sanırım.
    https://www.instagram.com/reel/CktvC...MDJmNzVkMjY%3D
    Bear_Bull
    @BearBull26

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Zaten dünyanın en pahalı borsalarından biriyiz , Kılıçdaroğlu aptalı haklı çıkmasın diye saçma sapan şişirdiler yine borsayı, 1 tane iyi haber yok bugün borsanın coşması için...
    Seneye de ağam , paşam dersin Kılıçdaroğlu için...

Sayfa 672/1019 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •