Artan

8,25 10 13:50
11,14 9.97 13:50
2,99 9.93 13:50
6,10 9.91 13:48
6,23 9.88 13:49
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 13:50
11.090,00 -9.98 13:50
174,90 -9.98 13:51
41,94 -9.96 13:50
719,50 -9.95 13:46
Azalan Hisseler

İşlem

7.776.630.005,30 13:51
5.779.488.601,68 13:51
3.882.749.641,50 13:50
3.403.579.399,25 13:51
3.214.074.892,98 13:50
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8151 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. çarşamba günü hektaş tahtasında 51 TL zirve fiyattan oyak holdingin sattığı 33 milyon lot malı oyak yatırım fonları almış.. oyak fonlarının müşterilerine atılmış muazzam bi kazık

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    çarşamba günü hektaş tahtasında 51 TL zirve fiyattan oyak holdingin sattığı 33 milyon lot malı oyak yatırım fonları almış.. oyak fonlarının müşterilerine atılmış muazzam bi kazık
    Fon alım satım detayları ay sonu belli olmuyor mu, oyak fonları olduğu bir yerde açıklandı mı?
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Fon alım satım detayları ay sonu belli olmuyor mu, oyak fonları olduğu bir yerde açıklandı mı?
    evet ay bitince açıklanacak. Oyak portföyün yönettiği yatırım fonlarında son 1 haftada keskin ve piyasadan farklılaşan bir düşüş yok gördüğüm kadarıyla. Eğer Portföyünün %10 una kadar hektaş içeren bir fonu olsaydı son 1 haftada fon da düşüşü fark ederdik diye düşünüyorum.
    Hangi fonun aldığı belli olsun fon yöneticisini arayıp bu kadar yüklü hisseyi tarihi zirve fiyatından neden aldığını soracağım. Belki de birçok fona talimat ile aldırıldı, bilemiyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet ay bitince açıklanacak. Oyak portföyün yönettiği yatırım fonlarında son 1 haftada keskin ve piyasadan farklılaşan bir düşüş yok gördüğüm kadarıyla. Eğer Portföyünün %10 una kadar hektaş içeren bir fonu olsaydı son 1 haftada fon da düşüşü fark ederdik diye düşünüyorum.
    Hangi fonun aldığı belli olsun fon yöneticisini arayıp bu kadar yüklü hisseyi tarihi zirve fiyatından neden aldığını soracağım. Belki de birçok fona talimat ile aldırıldı, bilemiyorum.
    O satışının tümünün oyak fonları tarafından karşılanması teknik olarak mümkün değil, zaten farklılaşan bir performans yoksa, bu konuda çok kuruntu yapmaya da gerek yok...illa ki oyak fonlarında da alım yapılmıştır, ama öyle satışın %20-30 undan çoğunun oyak fonları tarafından alınması büyük skandal olur, sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    O satışının tümünün oyak fonları tarafından karşılanması teknik olarak mümkün değil, zaten farklılaşan bir performans yoksa, bu konuda çok kuruntu yapmaya da gerek yok...illa ki oyak fonlarında da alım yapılmıştır, ama öyle satışın %20-30 undan çoğunun oyak fonları tarafından alınması büyük skandal olur, sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
    Fonların portföylerinde tuttukları hisselerin fonun toplamı oranı konusunda sınır var zaten. Maks %10 yanlış değilsem.

Adı üstünde portföy. Öyle 33 milyon lotu alıp koyamazlar portföye bence de.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    tabi onu yapmış olsalar spk ya çığ gibi şikayet yağacağına eminim. Muhtemelen birden fazla portföy yönetim şirketinin fon yöneticilerine özel emir ile blok satış yapıldı.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •