Sayfa 674/1019 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Viop XLV

Ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanı ve de muhtemel c.başkanı adayına bu şekilde hitap etmenizi kınıyorum.. moderatörü bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Zaten dünyanın en pahalı borsalarından biriyiz , Kılıçdaroğlu aptalı haklı çıkmasın diye saçma sapan şişirdiler yine borsayı, 1 tane iyi haber yok bugün borsanın coşması için...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Ülkenin ana muhalefet partisi genel başkanı ve de muhtemel c.başkanı adayına bu şekilde hitap etmenizi kınıyorum.. moderatörü bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu lafı reise etsin bir yerinden kan alırlar, tam geri kalmış primat düzeyi...seni ezebilecek olandan .t gibi kork, bir şey yapmayacağını düşündüğün adama hakaret et.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Fon alım satım detayları ay sonu belli olmuyor mu, oyak fonları olduğu bir yerde açıklandı mı?
    evet ay bitince açıklanacak. Oyak portföyün yönettiği yatırım fonlarında son 1 haftada keskin ve piyasadan farklılaşan bir düşüş yok gördüğüm kadarıyla. Eğer Portföyünün %10 una kadar hektaş içeren bir fonu olsaydı son 1 haftada fon da düşüşü fark ederdik diye düşünüyorum.
    Hangi fonun aldığı belli olsun fon yöneticisini arayıp bu kadar yüklü hisseyi tarihi zirve fiyatından neden aldığını soracağım. Belki de birçok fona talimat ile aldırıldı, bilemiyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Yani Kılıçtaroğlu da akıllı olsun ....Bu kadar mı piyasadan haberi olmaz...Cumhurbaşkanlığına talip ama gel gör ki hisselerden ,enflasyondan bi haber.....Onu bile bilmiyorsa danışmanına sorsun.....
    enflasyon var ve haberim var diyorsan al çöz.
    neyi bekliyorsunuz?
    ondan haberi yok bunu bilmiyor hepsine tamam da.
    siz herşeyi bu kaddar iyi biliyorsanız niçün halimiz beyledir?

Cumhurbaşkanlığı seçimini sayın erdoğan alır ve meclisteki koltuk sayısı yarı yarıya düşerse. Böyle bir senaryoda ilerleyiş nasıl olur? Yeni sistemde bakanlıkları cumhurbaşkanı belirliyor sanırım. Yani yürütme tek elde kalacak o zaman. Peki meclis dağınıklığı nasıl etki eder? İşleyiş açısından mesela bütçe kabul edilmedi mecliste ne olur? Meclisin yaptırımı var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet ay bitince açıklanacak. Oyak portföyün yönettiği yatırım fonlarında son 1 haftada keskin ve piyasadan farklılaşan bir düşüş yok gördüğüm kadarıyla. Eğer Portföyünün %10 una kadar hektaş içeren bir fonu olsaydı son 1 haftada fon da düşüşü fark ederdik diye düşünüyorum.
    Hangi fonun aldığı belli olsun fon yöneticisini arayıp bu kadar yüklü hisseyi tarihi zirve fiyatından neden aldığını soracağım. Belki de birçok fona talimat ile aldırıldı, bilemiyorum.
    O satışının tümünün oyak fonları tarafından karşılanması teknik olarak mümkün değil, zaten farklılaşan bir performans yoksa, bu konuda çok kuruntu yapmaya da gerek yok...illa ki oyak fonlarında da alım yapılmıştır, ama öyle satışın %20-30 undan çoğunun oyak fonları tarafından alınması büyük skandal olur, sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

İyi parti yedekte..
    Kulakları çekilir...
    Olmazsa iyi parti ve CHP den bölünme doğum yaptırılır..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    O satışının tümünün oyak fonları tarafından karşılanması teknik olarak mümkün değil, zaten farklılaşan bir performans yoksa, bu konuda çok kuruntu yapmaya da gerek yok...illa ki oyak fonlarında da alım yapılmıştır, ama öyle satışın %20-30 undan çoğunun oyak fonları tarafından alınması büyük skandal olur, sanmıyorum böyle bir şey yapacaklarını.
    Fonların portföylerinde tuttukları hisselerin fonun toplamı oranı konusunda sınır var zaten. Maks %10 yanlış değilsem.

Adı üstünde portföy. Öyle 33 milyon lotu alıp koyamazlar portföye bence de.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 674/1019 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •