Originally Posted by radyolog meral akşener halktv de canlı yayında.. köy okullarını açacağız,ilkokul yeniden 5 sene olacak diyor.. ne güzel bunu 8 ay önce Ümit hoca söylemişti ilkk defa. Neyse bu da bir gelişme. KK kaçkları gönderecem demeye başladı yeni yeni. Ama meral hanım entegrasyondan yanaydı en son.
Originally Posted by radyolog OZSUB halka ırza giren varmı ALFAS'dan arabanın deposunu fulledik. Balıkçılardan da, kısmetimizde ne varsa Denizlili hemşerim sağolsun. O uyandırdı.
JAPONYA attı. Maçlar inanılmaz güzel. Hepsi. Kışın dünya kupası daha zevkliymiş.
nehirden insanları kurtarmayı bırakıp, nehirin yukarısında neden düştüklerine bakmak gerek....
Memento mori
Originally Posted by izmut ALFAS'dan arabanın deposunu fulledik. Balıkçılardan da, kısmetimizde ne varsa Denizlili hemşerim sağolsun. O uyandırdı. Benzine 55 kr zam, motorine 95 kr indirim var.
Originally Posted by radyolog EREGL 40,00 A OLTA ATTIM..verirse verir 41 verdim .kısa günün karı...abv
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
bu caponlar ayıp ettiler şimdi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 bu caponlar ayıp ettiler şimdi Karınca gibiler mubarek.YTD. Geçmişte 3 atmıştık.Şimdi neler olur tırsttım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Forum Rules
Yer İmleri