5 adet yazlik villasi olan bi teyzem in gectigimiz yil kisin komur de cok pahali nasil alicam sizlanmasini ornek verebiliriz.......
Originally Posted by iyimser
Bahri bey ben onu daha önce yazmıştım adamın evi arabası hatta yazlığı bile var ama onların bakımını ve tamirini yaptıracak nakit parası yok. Zenginlik bunun neresinde.
Bayraktar borsada mi acaba yoksa da girsin sonra msci .........
Originally Posted by pilavli
En son sasa dünyanın en değerli şirketleri sıralamasında 720 lerdeydi, daha yolu var, bizim de şöyle başa güreşen bir şirketimiz olsun değil mi, apple microsoft google tesla sasa... Yakışıyor da yani. Yani trilyon tl kesmez trilyon dolar olsun, tahtacisinin beline kuvvet
Dostum banka nin vadeli doviz hesabi ile ugrasma
usd li serbest doviz fonlarindan al bulabilirsen de kapali fon al ara odemeli ise cok daha iyi tabi..
0.01 nedir ya...
yatirim tavsiye degil ama onu da yazalim..
Originally Posted by virtue
Hazine Suudilerden 5 milyar depo hesabı görüşmesini doğruladı.
CB bu kısa bir zaman sonra MB rezervleri 130 milyara çıkacak dedi.
Yılbaşından sonraki yüzde 50 lik TL zorunluğu bankaların döviz taleplerini azaltmış. Yüzde 0,01 faiz nedir yahu?
Sonuç: Seçime kadar dolar talebi olmayabilecek (mi?)
So, 2023 e Aralıkta yılsonu rekabetten yüzde 27-30 lara giden mevduat mı yoksa neredeyse 1 yıllık tekli f eden yüzde 25 Nkolay faizi mi?
Ev fiyatları da yavaştan cortlamaya başlamış gerçekten satıcı olanlar hatırı sayılır indirim yapıyor kur artmasın borsa çıksın diye kredileri bıçak gibi kesince konut sektörünün nefesi daralıyor yakında ciyaklama sesi çıkar
Yer İmleri