Sayfa 743/1019 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    suriyeye kara harekatı olursa masa bir sallanır. paranın dini imanı olmaz derler.
    neden sallanacak ?
    bu gece sert vuruyorlar.
    abd tedarik anlaşmalı petrol sahası filen vuruldu.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    HS canlarım..
    kuyular uçtu ondandır

Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    neden sallanacak ?
    bu gece sert vuruyorlar.
    abd tedarik anlaşmalı petrol sahası filen vuruldu.
    çok mümkün değil ama cuma gecesi diyelim ki operasyon başladı, pazartesi sabah artı mı açarız diyorsunuz yani? spot mal taşıyana pek bişi olmaz ama viopta adamın donunu alırlar babaların pozisyonları müsaitse.

3. <<<<<<<<<<<<<
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...eddetti/271844

AP'den Şam iddiaları: Erdoğan mesaj gönderdi, Esad reddetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Esad ile görüşme olabilir, siyasette küslük dargınlık olmaz eninde sonunda adımlarımızı atarız'' sözleri sonrası Associated Press yeni bir iddia ortaya attı.

İddiaya göre, Erdoğan, Esad'a Ankara'dan yetkilileri Şam'a göndermeye hazır olduğunu söyledi ancak Esad teklifi reddetti.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    çok mümkün değil ama cuma gecesi diyelim ki operasyon başladı, pazartesi sabah artı mı açarız diyorsunuz yani? spot mal taşıyana pek bişi olmaz ama viopta adamın donunu alırlar babaların pozisyonları müsaitse.
    yarın gece saha hazır olur gibi..
    kıvam o.

sallamak için operasyona gerek yok... niyet varsa kelebekler mevsimsiz uçuyor derler gene yaparlar
    operasyon var diyip shortlayanı da biçebilirler.

vob yapmayın
    Memento mori

5. Cumhurbaşkanının uygun bir zamanda demesi , askeri açıdan önemlidir ,psikolojik baskı yaratır , ancak madalyonun öteki yüzü köşeye sıkıştığını hisseden pyd özellikle ABD ye olmadık tavizler verebilir ,bunlar neler olabilir ben bilemem

6. Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Transtürk Fren ve Transtürk Holding vardı, BOSCH alacak denmişti, para Transtürk Holdinge girecek diye onu almıştım, ne oldu o hisse bilmiyorum, diğeri astronomik artmıştı. Tavuk yerine yumurtayı seçmişim o zaman.
    Faruk Süren, Galatasaray sevdasına holdingi heba etti.
    Transtürk holding,Anadolu holdingden daha iyi durumda idi.
    En son Acun hisseleri alacaktı günlerce tavan yapmıştı sonradan caydı (veya Süren'e kıyak yaptı) almadı,güncel durumda galiba yanılmıyorsam Marka holding oldu.

YTD
    Son düzenleme : dva glaza; 24-11-2022 saat: 01:34.

8. bu zaf doğu da trol sanırım ,yatalım uyuyalım

Sayfa 743/1019 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •