Sayfa 21/256 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 161 - 168 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

ALFAS da 7. günün en hızlıları Piramit, Deniz A1, Marbaş, QNB, Gedik, İnfo, Polen Yatırım olmuş,

ALFAS, şu ana kadar 254 bin lot satış yemiş, tavanda 5.5 milyon lot alış bekliyor,

ALFAS,

ALFAS, baştan itibaren alan-satan, tahtadan en çok alan 5 kurum 750 bin lot civarı mal almış, bakalım bunlar ne zaman satacak!

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    ALFAS da 7. günün en hızlıları Piramit, Deniz A1, Marbaş, QNB, Gedik, İnfo, Polen Yatırım olmuş,
    bu aracı kurumlardan bize sıra gelmedi ve ben pes ettim bundan sonrası onların olsun %100 bir haftada bulan bir hissede artık girmek benim mantıgıma ters gelir alabilen ky dostlara hayırlı olsun gerçi ben tek ky nin alabildigini zannetmiyorum robotçulardan bize sıra gelmedi o robotlar artık birbirlerini yemeye başlasın hele düzeltmede düşünürüz der bay bay derim.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6.  Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Yine alış girdim alana kadar devam sonrası uzun vade inşallah.Yarın umarım alırım. Satışlar çok az böyle olursa biraz zor gibi.
    Yine girdim emir artık tadı kaçıyor ver şu lotlarimi sonra ekranı kapatacagim söz 1-3 yıl sonra bakarım.

Arz da aldiklarina sahip cikican artik kardes........

Alıntı Originally Posted by Temettü Bükücü Yazıyı Oku
    Yine girdim emir artık tadı kaçıyor ver şu lotlarimi sonra ekranı kapatacagim söz 1-3 yıl sonra bakarım.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7. günde de bana gelmedi, dün 450 bin lot civarı satış yemişti bugün ise 280 bin lot satış oldu, normal de 7. gün olması nedeniyle, önceki günden daha fazla yani 1 milyon lota yakın satış olması gerekiyordu, bu beklentim dahilinde bana gelmesini ümit ediyordum, piyasa şartlarının olumlu olmasından dolayı satıcılar çok istekli görünmüyorlar, yarın 1 milyon lotu geçen satış olabilir, satışlar karşılanırsa gene tavan kapatır, pazartesi günü yüklü satışlarla tavandan isteyen rahat alır bence! bakalım satışlar gene karşılanacak mı! ytd,,,

Sayfa 21/256 İlkİlk ... 1119202122233171121 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •