Sayfa 67/142 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 529 - 536 arası.

Konu: KMPUR - Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ibrahim Yazıyı Oku
    Tahvil onaylanması çok çok iyi oldu. Belki de bugun kü baskının sebeplerinden biri buydu.
    Önceden bilinen bir haberdi, olumlu bir haber olsa kapa başvuru haberi olunca baskı yerine tavan tavan gitmesi gerekmez miydi?

2.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Önceden bilinen bir haberdi, olumlu bir haber olsa kapa başvuru haberi olunca baskı yerine tavan tavan gitmesi gerekmez miydi?
    Haklı olabilirsiniz, başka sebeplerde olabilir. Yarın neler olacak hep birlikte izleyeceğiz. Ben 2023 ün 2. bilançosuna kadar çek ters hareket ve olaylar olmadıkça buradayım. İzlemeye devam edelim.

günlüğü satta bakalım ne kadar düzeltme yapacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Fakirborsaci Yazıyı Oku
    günlüğü satta bakalım ne kadar düzeltme yapacak
    bu kaptan haberiniz varmiydi

• KMPUR – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    bu kaptan haberiniz varmiydi

• KMPUR – 1 milyar TL’ye kadar borçlanma aracı ihracı kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
    tabiiki var hisseninde vardır 3 ayda 3 e katladı ayrıca endekste 24 barında şimdilik zirveyi gördüğümüzü düşünüyorum endekse de düzeltme gelir artık. ordumuz suriye operasyonunu başlatmasıda yakındır buda bahanesi olur diye düşünüyorum. kısaca hisseler yatay düzeltme yapar bence

ayrıca 5 ve 8 günlük ortalamaların altında kapanış yaptık bana göre kısada stop oldu kağıt uzun vadecilere sıkıntı yok tabi

şunuda ekleyelim bugünkü hareketi de önemli tabi toparlayıp feyk atar yoluna devam eder onuda bilemem tabi bugüne bakacağız ben uzuncuyum maliyetimde gayet düşük satılık lotum yok onuda belirteyim burda sadece kendi fikirlerimizi beyan ediyoruz kimseyi yanıltmak istemeyiz

8. hisse nerelerden nerlere geldi.. kendi kendime bırak biraz dinlensin diyorum..

Sayfa 67/142 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •